Betül’ün ölümünde sır perdesi aralandı! Meğer intihar değilmiş! Betül’ün ölümünde sır perdesi aralandı! Meğer intihar değilmiş!

Zonguldak Haber – Şafak’ın Fevkani Köprü’nün yıkılmasının akıldışılık olduğu şeklindeki haberine halk yorum yağdırdı

Şafak’ın manşetine taşıdığı ve Fevkani Köprünün yıkımının akıldışılık olduğu şeklindeki haber Zonguldak kamuoyundan da olumlu eleştiriler aldı ve vatandaşlar haberin paylaşıldığı web sitelerini konu ile ilgili yorumlara boğdular.

Fevkani Köprünün bakımının yapılması gerektiğini, bu tür köprülerin ve yapıların tüm dünya ülkelerinde korunup kollandığını, birer kültür varlığı olarak görüldüğünü vurgulayan habere gelen yüzlerce yorum Zonguldak halkının da bu konuda çok hassas olduğunun bir kanıtı.

Fevkani köprüye sahip çıkan Zonguldak halkı yıkımı protesto ederek özetle şöyle yorumlar yaptılar:

Süreyya Çelebi

Amaçları gündem yaratıp üzerinde tepinmek başka işleri yok zaten hastane olayı tamam çıkan problemlerle ilgili hiç konuşuyorlar mı, hayır önlerinde iki seçenek var biraz okul gezileri biraz Filyos yaparlar ikide market dini milli bayramla bu işi kurtarırlar yıl çabuk geçer ama sorunlar infilak ederse o zaman ne olur bakacağız

Altan Yontan

Bakalım bakanın esnafla görüşmesinin sonucunda ne çıkacak. Büyük bir ihtimalle seçimden sonra karar alınacak gibi görünüyor, tabii seçimi kazanırlarsa.

TC Sema Sazak Koç

Dertleri Zonguldak değil çünkü. Bütün dertleri Cumhuriyet ve kazanımları. Sanıyorlar ki yıkarak yok ederiz. Onlar da biliyor ki bu köprü yıkılırsa altında kalacaklar .Bu nedenle bazı kirli emellerini gündem dışı bırakmak için köprü yıkımı ile vatandaşı oyalıyorlar.

Burhan Zorlu

Kesinlikle YIKILMAMALI.

Erdinç Akbıyık

Düzenli bakımları yapılır ise birde dolmuş veya kamyon ağır tonajlı araçların geçmesine izin verilmez yasaklanırsa bu köprü en az 100 ÿil daha Zonguldak’a hizmet eder her şeyin aksini düşünelim bu köprüyü yıktık farz edelim bu Zonguldak in trafiğini nasıl çözeceğiz

Servet Poyraz

Yıkmak bahane, HURDASI şahane

Ahmet Mutlu

Akıl dışılıktan çok Birileri milletin parasını yesin diye yapılan bir insanlık dışı faaliyet

Nuri Yılmaz

Fevkani'nin yıkılması Zonguldak'ın bitişi demektir

Kemal Şirin

Yıkıl susam yıkıl

TC Arslan KaralI Usta

Köprünün yıkılması bence varan hainliğidir al köprüyü bakıma 2ayda güçlendir senin derdin ne sokaklar rezil durumda köprüyü yıkınca 2 sene toz topraktan doyarız reis sana köprü kahramanlık unvanı vermez az gerçekçi olun

Ramazan Çolak

Yapılan altyapı ve üstyapı ne olursa olsun yıkılması, tahribatı, devre dışı bırakılması hiç ama hiç hoş değil, doğru değil, etik, değil, hukukî değil. Ama on yıllardır buralar ticari amaç için araç olarak kullanılırsa, her yıl periyodik olarak bakım onarı… Daha fazlasını gör

Koşanadam Kemal Özdemir

20 yıldır yıkıyor, yakıyor ve yok ediyorlar.

TC Zeynel Kayınova

Bilim dışı düşünceye sahip olanlara laf anlatmak zordur. Hele birde güç kendilerinde ise.

Erdal Civan

Yıkılsın da görelim

Kadri Dilmen

GÜNYÜZÜ GÖRMESİNLER

Abdullah Baki Aydınalp

İşin içinde rant okunca akıllılık oluyor ama, hurda demir olarak gördükleri köprünün altında kalacaklar tarihin sayfalarında.

(Sermet Aksu)

Editör: Virda Şahin