Betimar A.Ş. İlk turda Cumhurbaşkanı adayları olan Recep Tayyip Erdoğan'ı % 49.1, Kemal Kılıçdaroğlu'nu % 45.0 tahmininde bulunmuştu. Recep Tayyip Erdoğan'ın aldığı oy oranı %49.2 olurken, Kemal Kılıçdaroğlu'nun ise %45.1 çıkmış ve seçim ikinci tura kalmıştı.

Betimar A.Ş. seçimlerin ikinci tura kalmasının ardından yeniden saha çalışması yaparak ikinci tura kalan seçimler üzerine oy oran tahminlerini de yeniledi. Şirket, Cumhurbaşkanı adaylarından Recep Tayyip Erdoğan'ının oy oranını % 52.19 olarak belirlerken, Kemal Kılıçdaroğlu'nun oy oranını da %47.81 olarak paylaştı.

CHP Belediye Başkan adayı Tahsin Erdem vatandaşlardan destek istedi CHP Belediye Başkan adayı Tahsin Erdem vatandaşlardan destek istedi

Betimar A.Ş. Birinci turda olduğu gibi ikinci turda da doğru tahmin yaparak bir kez daha adından söz ettirdi. İkinci turda ise şirket verdiği tahmin ile sonuç, Anadolu Ajansı'nın verdiği sonuçla Recep Tayyip Erdoğan'ın % 52.16, Kemal Kılıçdaroğlu'nun ise % 47.84 olarak çıktı. (Haber Merkezi)

Editör: Murat Barutçu