İsmail Üstünyer seçimleri değerlendirdi İsmail Üstünyer seçimleri değerlendirdi

Zonguldak Haber – Zafer Partisi Zonguldak İl Teşkilatı 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan milletvekilliği seçimleri için aday olanların tanıtımı yapıldı.

İl Başkanlığında aday tanıtımında Zafer Parti Zonguldak Milletvekili 1.sıra adayı Oğuzhan Turhan, 2.sıra adayı Ramazan Aydın, 3.sıra adayı Nazmiye Doğangaç, 4.sıra adayı Kürşat Akduman ve 5.Sıra adayı Mehmet Ali Köymen  yer aldı.

Zafer Partisi Zonguldak eski il başkanı Zafer Partisi Zonguldak 1.sıra adayı Oğuzhan Turhan, diğer milletvekili adaylarını tanıttı ve hedefleri projeler hakkında açıklamalarda.

Turhan yaptığı açıklamada Zonguldak'ın sesi olacaklarını söyleyerek, Zonguldak halkından Zafer Partisi'ne destek beklediklerini ve Zonguldak halkının hayır duasını almak istediklerini belirten 1.sıra milletvekili adayı Oğuzhan Turhan şunları ifade etti:

"İl başkanlığı görevini yürütmekteyim. Arkadaşlarımla birlikte kutlu bir mücadelede bulunduk. Bir buçuk yılda Zonguldak'ta Zonguldak'ın zaferi için çalıştık. Zonguldak kalkınmasını ve gelişmesi noktasında projeler hazırladık. 4 Deniz 4 bölge projesinin bölgenin yeniden kalkınma müjdecisi olacağını ifade ettik. Sivil toplum örgütleri ile de bu projemizin alt alanında çalışmalar yaptık ve 14 Mayıs'ta yapılacak olan seçimlerde partimiz tarafından üyelerimiz tarafından Zonguldak milletvekili adayı olarak görevlendirildik  ve Zonguldak halkımızın karşısına çıkacağız.

Vatandaşımızdan Zonguldak  için görev  talep ediyoruz. Zonguldak'ın Ankara'da sesi olmaya çalışacağız.  Zonguldak bize bu görevi verirse bu görevin laikliğiyle yapmak için canla başla mücadele edeceğiz

Zonguldak'ımız güzel bir seçim süreci yaşar yani kırıcı söylemlerde bulunulmaz herkes projelerini fikirlerini ortaya koyar. Ve Zonguldak'ta biz iddialı bir partiyiz”

Turhan’ın açıklamasının ardından Zafer Partisi diğer milletvekili adayları kendilerini tanıtarak hedeflerini ve projelerini anlattılar ve Zonguldak'a hizmet etmek istediklerini ifade ettiler. (Şaban YILMAZ)

Editör: Virda Şahin