Dünya Tuza Dikkat Haftası Dünya Tuza Dikkat Haftası

Rant için yıkılmak isteniyor Rant için yıkılmak isteniyor

Zonguldak Haber – Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, basın mensupların yaptığı açıklamada, Zonguldak’ın turizm konusunda geride kaldığını açıkladı. 
Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, Valilik Toplantı Salonu’nda basın mensupları ile bir araya geldi. Hacıbektaşoğlu Zonguldak’ın turizmde geldiği noktaya dair önemli açıklamalarda bulundu.
“PLANIN AYAKLARINI TAMAMLAMAMIZ LAZIM”
Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, "Turizm altyapımız iyi değil. Bakın irili ufaklı mesela Kandilli yol ayrımına çok güzel dokunuşlar yapılmış. Yani burada esasında Zonguldak'ın ulusal üçüncü Türkiye'nin üçüncü ulusal Jeopark Zonguldak. Bu çok önemli bir şey, çok önemli aşamalar kaydedilmiş.  Bunlar çok kayda değer. Çok büyük emekler, çok güzel işler yapılmış. İşte bunlar küçük görmüyorum. Bunlar önemli şeyler ama bir bütünün jeopark bakışı çok önemli bir şey. Yani yapılan işleri esasında hep doğru işler. Doğru şey doğru şekilde başlamış. Biz onlara biraz daha ivme katmamız lazım. Planın ayaklarını tamamlamamız lazım.” dedi.
“JEOPARK ZONGULDAK'TA ŞU AN ÇOK ANLAŞILAMIYOR”
Turizm konusunda devletin öncü olması gerektiğini vurgulayan Vali Hacıbektaşoğlu, “Özel sektörün karlı görmediği, ilgi göstermediği alanda da özel sektörün dikkatini çekmek için yaptığımız küçük çaplı büyük çaplı yatırım veya altyapı proje çalışmaları böyle olur, Biz özel sektörü buraya getirmeye çalışırız. Yani burada Zonguldak'a bir bütün olarak bakmak lazım. Ama yine çok Türkiye turizmde bir başarı hikayesi yazmıştır. Bütün dünyaya bunu göstermiştir.  Zonguldak bundan nasibini alamamış. Benim gördüğüm Filyos'a da baktım, her tarafa baktım gördüm. Şu anda gerek yerli gerekse yabancı turist ve turizm var diyecek bir durumda değiliz. Jeopark Zonguldak'ta şu an çok anlaşılamıyor.  Yakın zamanda biz toplantı yapacağız. Bunu basın olarak önce size anlatılmalı. Sizin anlamanız lazım.  Yani ona göre duyurabilmek lazım." dedi. Haber: Fadime YILMAZ ELMA

Hazır mısın Zonguldak? Posbıyık’ın sürprizi var Hazır mısın Zonguldak? Posbıyık’ın sürprizi var

Zonguldaklı genç kızın acı ölümü! Zonguldaklı genç kızın acı ölümü!

Çiğ süt destek ödemeleri çiftçilerin hesaplarına yatırıldı Çiğ süt destek ödemeleri çiftçilerin hesaplarına yatırıldı

Editör: Virda Şahin