2. Lig temsilcisi Zonguldak Kömürspor’da teknik direktör adayları arasında adı geçen Bekir İrtegün’ün, bugün Sportif AŞ Başkanı Hakan Hürfikir’le yaptığı görüşmeden olumlu sonuç çıkmadı.

2023-2024 sezonunda takımı idare edecek teknik direktör konusunda arayış içinde olan Zonguldak Kömürspor, adaylarla görüşmelerini sürdürüyor.

Hafta içinde eski teknik direktörü Serkan Afacan’la yaptığı görüşmeden netice alamayan Zonguldak Kömürspor, Fenerbahçe ve A Milli takımın eski futbolcusu Bekir İrtegün’le masaya oturdu.

Dün geldiği Zonguldak’ta bir gece konaklayan İrtegün, sabah saatlerirde Sportif AŞ Başkanı Hakan Hürfikir’le görüşme gerçekleştirdi. 39 yaşında olan ve henüz teknik direktörlük deneyimi bulunmayan İrtegün’le yapılan görüşmeden olumlu sonuç çıkmadı. Bunun üzerine İrtegün, Zonguldak’tan ayrıldı.

İkinci teknik direktör görüşmesinden de netice alamayan Zonguldak Kömürspor, bunun üzerine gündemde yer alan başka bir teknik direktör adayına yöneldi.

SPOR SERVİSİ

Ankaraspor Play-Off'ta darmadağın... 1461 Trabzon farklı kazandı: 4-1 Ankaraspor Play-Off'ta darmadağın... 1461 Trabzon farklı kazandı: 4-1

Editör: Hüseyin EKİNCİ