Zonguldak Kömürspor’un 1461 Trabzon FK ile sezonun ilk maçında karşılaşacağı Ortahisar Yavuz Selim Stadı’nda galibiyeti yok. Kırmızı-Lacivertli temsilcimiz, 11 Kasım 2020 tarihinde konuk olduğu Yavuz Selim’de, bordo-mavili ekibe 3-0 farklı mağlup oldu.

2. Lig Beyaz grupta ilk haftayı maç yapmadan BAY geçen Zonguldak Kömürspor, sezonun ilk karşılaşmasını şampiyonluk hedefiyle kurulan 1461 Trabzon FK ile oynayacak. Kadrosunda 2. Lig tecrübesine sahip çok önemli futbolcular bulunan Trabzon ekibi, her ne kadar ilk hafta maçında Kırklarelispor’la golsüz berabere kalsa da, futbol adamları tarafından Beyaz grubun favori takımları arasında gösteriliyor.

Hakemlerin gelişmesi adına çok önemli bir isimdi... Dilekçesini MHK'ya sundu, istifa etti! Hakemlerin gelişmesi adına çok önemli bir isimdi... Dilekçesini MHK'ya sundu, istifa etti!

Yeniden dizayn edilen Ortahisar Yavuz Selim Stadı’nı iç saha maçlarında evi olarak kullanan 1461 Trabzon FK, 5 bine yakın seyirci kapasitesine sahip butik statta kolay kolay kaybetmiyor. İlk maçında deplasmana konuk olan Bordo-Mavili ekip, Yavuz Selim’de bu sezonun sezonunun ilk maçını 3 Eylül Pazar günü temsilcimiz Zonguldak Kömürspor’la oynayacak.

ORTAHİSAR’DA İLK VE TEK MAÇTA YENİLGİ VAR

Zonguldak Kömürspor, Pazar günkü maçla birlikte geçmişten bu yana Ortahisar Yavuz Selim Stadı’nda ikinci kez 3 puan mücadelesi verecek. 2020-2021 sezonunda yine 1461 Trabzon’la oynadığı karşılaşmaya ev sahipliği yapan Yavuz Selim Stadı, Zonguldak Kömürspor için acı bir hatıraya sahip. 11 Kasım 2022 tarihinde oynanan 8’inci hafta karşılaşmasında Trabzon ekibi karşısında galibiyet arayan Zonguldak Kömürspor, karşılaşmadan hiç ummadığı bir şekilde 3-0 farklı mağlup ayrıldı.

Kırmızı-Lacivertli temsilcimiz, farklı sezonlarda yine 1461 Trabzon FK’ya konuk olduğu Trabzon’daki maçlarda, Vakfıkebir ve Yomra İlçe Stadı’nda puan aradı. Vakfıkebir’de 4-1’lik galibiyeti bulunan Zonguldak Kömürspor’un Yomra da ise 0-0’lık beraberliği var.

SPOR SERVİSİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ