CADDE AYDINLATMA MALZEMELERİ(2023-2)

ZONGULDAK BELEDİYESİ FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ

CADDE AYDINLATMA MALZEMELERİ(2023-2) mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İKN                                                       : 2023/1200023

1-İdarenin

a) Adı                                                   : ZONGULDAK BELEDİYESİ FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ

b) Adresi                                            : Terakki Mahallesi Acılık Caddesi Belediye Bulvarı No:1 67100 - ZONGULDAK MERKEZ/ZONGULDAK

c) Telefon ve faks numarası        : 444 06 67 - 0 372 259 30 95

ç) İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası          : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-İhale konusu mal alımın

a) Adı                                                   : CADDE AYDINLATMA MALZEMELERİ(2023-2)

b) Niteliği, türü ve miktarı           :11 KALEM MALZEME ALIMI

Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.

c) Yapılacağı/teslim edileceği yer: ZONGULDAK BELEDİYESİ FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNÜN TALİMATLARI DOĞRULTUSUNDA TESLİM YERİNİ BELİRLEDİĞİ YERLERE TESLİMAT YAPILACAKTIR.

ç) Süresi/teslim tarihi                    : İhaleye edilen mallar sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 90 takvim günü içerisinde Fen İşleri Müdürlüğü’nün talimatları doğrultusunda teslim yerini belirlediği yerlere teslimat yapacaktır. Nakliye ve Boşaltma Yükleniciye Aittir.

d) İşe başlama tarihi                       : Sözleşmenin imzalanmasına müteakip işe başlanacaktır.

3-İhalenin

a) İhale (son teklif verme) tarih ve saati               : 05.12.2023 - 11:00

b) İhale komisyonunun toplantı yeri (e-tekliflerin açılacağı adres)            : Zonguldak Belediye Başkanlığı 3. Kat Encümen Salonu Terakki Mah.Acılık Cad. Belediye Bulvarı No:1 67100 Merkez-ZONGULDAK

4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:

4.1. İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeler ve yeterlik kriterleri ile fiyat dışı unsurlara ilişkin bilgileri e-teklifleri kapsamında beyan etmeleri gerekmektedir.

4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren bilgiler;

4.1.2.1. Tüzel kişilerde; isteklilerin yönetimindeki görevliler ile ilgisine göre, ortaklar ve ortaklık oranlarına (halka arz edilen hisseler hariç)/üyelerine/kurucularına ilişkin bilgiler idarece EKAP’tan alınır.

4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.

4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat bilgileri.

4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:

İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.

4.3. Mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:

4.3.1. Yetkili satıcılığı veya imalatçılığı gösteren belgelere ilişkin bilgiler:

a) İmalatçı ise imalatçı olduğunu gösteren belge veya belgelere ilişkin bilgiler,

b) Yetkili satıcı veya yetkili temsilci ise yetkili satıcı ya da yetkili temsilci olduğunu gösteren belge veya belgelere ilişkin bilgiler,

c) Türkiye’de serbest bölgelerde faaliyet gösteriyor ise yukarıdaki belgelerde belirtilen serbest bölge faliyet belgesine ilişkin bilgiler.

İsteklilerin yukarıda sayılan bilgilerden, kendi durumuna uygun bilgi veya bilgileri belirten isteklilerin yeterlik bilgileri tablosu uygun kabul edilir. İsteklinin imalatçı olduğu aşağıdaki belgelerdeki bilgiler ile tevsik edilir.

. İhaleye katılacak olan istekliler ürünlere ilişkin imalatçı olduklarını aşağıdaki belgeler ile desteklemelidir. İsteklilerin yetkili satıcı olması durumunda dahi imalatçı firmaya ait belgelerini yetkili satıcı belgeleri ile birlikte idarenin istediği şekilde sunmaları gerekmektedir.

A) İmalatçı Adına Düzenlenen Sanayi Sicil Belgesi

B) İmalatçının Üyesi Olduğu Meslek Odası Tarafından İmalatçı Adına Düzenlenen Kapasite Raporu

C) İmalatçı Kayıtlı Olduğu Meslek Odası Tarafından İmalatçı Adına Düzenlenen İmalat Yeterlik Belgesi

Ç)Adaylar veya isteklilerin adlarına veya unvanlarına düzenlenmiş olan teklif ettiği mallara ilişkin yerli malı belgesi veya teknolojik ürün deneyim belgesi,

D)Adayın veya isteklinin alım konusu malı ürettiğine ilişkin olarak ilgili mevzuat uyarınca yetkili kurum veya kuruluşlarca düzenlenen ve aday veya isteklinin üretici veya imalatçı olduğunu gösteren belgeler

4.3.2. Satış sonrası servis, bakım ve onarıma ilişkin belgeler:

Teknik şartnamemize uygun şekilde  Satın alınacak ürünlerin 2(iki) yıllık garanti süresinin bitiminden itibaren en az 10 (on) yıl boyunca geçerli olacak ücreti karşılığı yedek parça ve servis temini garantisi verilecektir.

4.3.3.

4.3.3.1. Standarda ilişkin belgelere ait bilgiler:

1-İstekliler TS EN 40-6 belgesini sunacaklardır. (İhalede bulunan aydınlatma direklerinin belge kapsamına girdiği gösterilecektir.)

2-Kullanılan her bir çeşit profilin;

   - İmalatta kullanılan alüminyum hammadde alaşımının EN-AW 6060 olduğu ve TS EN 755-1, TS EN 12020-1, TS 4922’ e göre uygunluğu üreticiden alınan belge ile sunulacaktır..

   -Profillerin EN 755-9 standartlarına göre üretildiği üreticiden alınan belge ile gösterilecektir.

3-Kullanılan boyanın nötral tuzlu su püskürtme testi sonuçları.

4-İstekliler İhalede bulunan  9mt Boyunda Ledsiz dekoratif aydınlatma direği , 10+10 mt boyunda Ledsiz Dekoratif aydınlatma direği ait TEDAŞ Genel Müdürlüğü onaylı Tip Proje Onayı belgesinin aslını veya aslına uygunluğu noterce onaylanmış veya idarece aslı onaylanmış belge.

İstekliler ihalede bulunan armatürlere ait TEDAŞ Tip Onay sertifikalarını da sunmaları gerekir.

   -EN 10204 3.1 teknik sertifikası olacak ve EN 755-2 ile EN  573-3 standartlarına göre test edildiği üreticiden alınan belge ile sunulacaktır.

Yukarıda yer alan 7.5.3.2 madde içerisindeki belgeler;

E-ihale teklifi kapsamında teklif verilirken yeterlilik bilgileri tablosunda ki yerlerine göre bilgileri yazılarak istekliler tarafından beyan edilecek olup, İhalede en avantajlı fiyatı veren ilk iki firmadan ise beyan edilen bu belgelerin asılları veya noter onaylı suretlerinin idareye teslim edilmesi için süre verilecektir. Beyan edilen belgelerin idareye sunulmaması veya eksik, yanlış sunulması durumunda bu isteklilerin teklifleri değerlendirme dışı bırakılacaktır.

5-İhale kalemleri arasında bulunan;

- 9 mt Boyunda Ledsiz dekoratif aydınlatma direği,

-10+10 mt boyunda Ledsiz Dekoratif aydınlatma direği,

- Armatür 100W

İhalede en avantajlı fiyatı veren ilk iki firma tarafından yukarıda 5. Madde içerisinde yer alan kalemlerden 1’er adet numune getirmeleri istenecektir. Numuneyi idarenin belirlediği tarihe kadar idareye teslim etmeyen veya getirilen numunelerin teknik şartnameye uymayan isteklilerin teklifleri değerlendirme dışı bırakılacaktır.

5. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açıktır.

7. İhale dokümanı EKAP üzerinden bedelsiz olarak görülebilir. Ancak, ihaleye teklif verecek olanların, e-imza kullanarak EKAP üzerinden ihale dokümanını indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, EKAP üzerinden elektronik ortamda hazırlandıktan sonra, e-imza ile imzalanarak, teklife ilişkin e-anahtar ile birlikte ihale tarih ve saatine kadar EKAP üzerinden gönderilecektir.

9. İstekliler tekliflerini, her bir iş kaleminin miktarı ile bu iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat şeklinde verilecektir. İhale sonucunda, üzerine ihale yapılan istekli ile birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.

10. Bu ihalede, işin tamamı için teklif verilecektir.

11. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

12. Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır.

13. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 90 (Doksan) takvim günüdür.

14.Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

15. Diğer hususlar:

Teklif fiyatı ihale komisyonu tarafından aşırı düşük olarak tespit edilen isteklilerden Kanunun 38 inci maddesine göre açıklama istenecektir.

#ilangovtr Basın No ILN01920677