Süper Amatör Lig takımlarından Yenimahallespor, zirveyi hedeflediği 2023-2024 sezonu kadrosuna üç önemli ismi daha kattı. Bugüne dek yaptığı transferlerle dikkat çeken Ereğli ekibi, son olarak Fatih Özkan, Yiğit Erdoğan ve Olgun Yücel’i kadroya dahil etti.

Zonguldak Kömürspor-Kırşehir Futbol SK maçını canlı izle Zonguldak Kömürspor-Kırşehir Futbol SK maçını canlı izle

Genç antrenör Şaban Kuzu yönetiminde hazırlandığı yeni futbol sezonunda zirve hesapları yapan Yenimahallespor, transfer çalışmalarını bu doğrultuda sürdürüyor. Hızlı giriş yaptığı transfer döneminde gerçekleştirdiği flaş transferlerle öne çıkan Yenimahallespor’un son üç transferi, il dışında top koşturan Zonguldaklı futbolcular Fatih Özkan ile Yiğit Erdoğan’ın yanı sıra Gelikspor’dan Olgun Yücel oldu.

Geride kalan sezonda Çanakkale Dardanelspor forması giyen hücum kenar oyuncusu Özkan ile Kütahya Cavdarhisarspor’da oynayan sol bek Erdoğan ve Gelikspor’da başarılı bir sezon geçiren stoper Yücel, Ereğli’ye gelip kendilerini Başkan Hamdi Ustaoğlu, Genel Kaptan Kazım Şahinoğlu ve Genel Sekreter İlayda Alagöz’ün huzurunda Yenimahallespor’a bağlayan imzayı attı.

İmza töreninin ardından Beyçayırı Stadı’nda gerçekleştirilen ilk antrenmanda boy gösteren üç yeni transfer, antrenör Şaban Kuzu ve yeni takım arkadaşlarıyla tanışıp çalışmalara başladı.

Son üç transfer hamlesiyle yeni sezon kadrosunu yüzde 90 oranında oluşturan Yenimahallespor, kamp etabında yapılacak hazırlık maçlarında ihtiyaç görülmesi halinde nokta transferlere devam edip sezona eksiksiz bir şekilde girecek.

SPOR SERVİSİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ