Zonguldak’ın köklü ailelerinden Gülay ailesinin sevilen ismi Mine Gülay’ı sevenleri son yolculuğuna göz yaşları içinde uğurlandı.

Bir süredir rahatsızlığı nedeniyle tedavi altında bulunan 54 yaşındaki Mine Gülay, önceki gün hayata gözlerini yumdu.

Kentimizin değerli esnaflarından Gürkan Gülay ve Hakan Gülay’ın kardeşi, AK Parti İl Başkan yardımcısı Ömer Gülay ve İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Erdal Gülay’ın  akrabası da olan Mine Gülay, ikindi namazının ardından Terakki Mahallesi Dağyolu Camiinde kılınan cenaze namazının ardından aynı yerdeki aile mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı.

Cenaze namazına, Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, AK Parti İl başkan yardımcısı Ömer Gülay, CHP İl Başkanı Hakkı Güney,  MHP İl Başkanı Varol Demirköse, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan, AK Parti eski merkez ilçe başkanı Metin Karaduman, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Osman Köksal Bahar, Türk Ocağı eski başkanı Erol Şeref, Belediye İş Sendikası Genel Sekreteri Nihat Ayçiçek, AK Parti il yönetim kurulu üyeleri, İYİ Parti Belediye Meclis üyesi Vahdettin Velioğlu, AK Parti Belediye Meclis üyeleri, çok sayıda yakını ile vatandaşlar katıldı.

Şafak Gazetesi olarak merhume Mine Gülay’a Allah’tan rahmet dilerken, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi