Zonguldak Yayla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesince Cumhuriyetin 96’ncı yılı ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 100’üncü yılı adına kutlama programı düzenlendi.

Zonguldak Yayla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından, Atatürk Kültür Merkezi salonunda düzenlenen programda okulun öğretmen ve öğrencileri ile BEÜ Radyo Televizyon Bölümü öğretmen ve öğrencileri işbirliğinde hazırlanan “Milli Mücadelenin 100. Yılı Bitmeyen Yolculuk” isimli kısa filmin tanıtımı gerçekleştirildi.

Programa; İl Milli Eğitim Şube Müdürleri İlhan Sabit Memiş, Özkan Poyraz, Zonguldak Yayla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Nadire Çebi, İbrahim Fikri Anıl Ortaokulu Müdürü Yakup Balçın, Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun’un eşi Emine Tosun, Ak Parti Zonguldak Merkez ilçe Başkanı Mustafa Çağlayan’ın eşi Hande Çağlayan, Ak Parti Zonguldak Kadın Kolları Başkanı Züleyha Yazıcı Arıman, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Etkinlik hakkında bilgi veren Zonguldak Yayla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Nadire Çebi, şunları söyledi: “Etkinliğimiz 19 Mayıs’ın 100’üncü yılı dolayısıyla düzenlemiş olduğumuz bir etkinlik. Milli mücadelemizin Samsun’dan başlayıp Ankara’da son bulduğu tarihimizi sinevizyon gösterisiyle halkımız ve öğrencilerimize sunuyoruz. Projemiz, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı etkinliğinde ortaya çıktı. Biz bunu 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımıza da bağlayarak coşkuyla kutlamaya çalıştık. Sine vizyonumuzu anaokulumuzdan lisemize öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz, BEÜ Radyo Televizyon Bölümü öğretmen ve öğrencilerinden destek alarak hazırladık” (Seçkin KIRARSLAN)

Editör: Haber Merkezi