Devlet Güzel Sanatlar Galerisinde açılan “Tasarım Deryası Taş Boyama ve Tasarım” sergisine; Zonguldak eski Valisi ve İyi Parti İl Başkanı Yavuz Erkmen, CHP Zonguldak İl Başkanı Hakkı Güney, MHP Zonguldak Merkez ilçe Başkanı Niyazi Kıransoy, İyi Parti Zonguldak Merkez ilçe Başkanı Erdal Gülay, MHP eski İl Kadın Kolları Başkanı Mevlüde Yalçıner, İl Kültür ve Turizm Müdür vekili Hayrettin Şahin ile çok sayıda davetli katıldı.

Ben bugün bir hayalimi gerçekleştirmenin heyecanını ve gururunu yaşıyorum diyen tasarımcı Derya Yalçıner, sergisinin açılışında yaptığı konuşmasına şöyle devam etti:

“Yaklaşık 7 yıldır taş boyama üzerine çalışıyorum. Çalışmalarımı sunmak adına bu sergimi açtım. Sergimde taş boyama, ahşap boyama, cam boyama, panolar ve madnet çalışmalarımdan oluşan 100 civarında ürün var. Resim çizmek ilkokuldan beri benim hobimdi. Hobim zamanla benim işime dönüştü. Görüldüğü üzere ekmeğimi taştan çıkarıyorum.”

Konuşmanın ardından serginin açılış kurdelesi kesildi ve katılımcılar sergiyi gezdiler. Sergi 15-20 Ekim 2019 tarihine kadar açık kalacak. (Seçkin KIRARSLAN)

Editör: Haber Merkezi