Yabancıdan yabancıya vergisiz araç almak isteyen müşterilerimize profesyonel danışmanlarımız ile birlikte danışmanlık hizmeti vermekteyiz. Araç alım satımları için güvenli ve referans dahilinde hizmet almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Çünkü yıllardır sektörde hizmet veren güvenilir bir firma olarak yabancıdan yabancıya araç satmak bizim öncelikli görevimizdir. Konfigürasyon dahilinde vergisiz araç satın almak istiyorsanız bizi arayabilirsiniz.

Firmamız personelleri hayalinizdeki aracı sizin için stok durumuna göre hazırlamaktadır. Eğer talep ettiğiniz araç stoklarımızda yer alıyorsa Almanya’da çalışan firma personellerimiz gereken hazırlıkları yapmaktadır. Stoklarda araç yer alıyorsa Mercedes-Benz, Borusan ve Doğuş gibi distribütör garantili araçlarımızı kolayca temin edebilirsiniz.

Talip olduğunuz araç 30 yıllık tecrübeye sahip firmamız tarafından hiçbir aracıya gerek kalmadan adresinize kadar getirilmektedir. Firmamızda araç alım satım fiyatları döviz kuruna göre belirlenmektedir. Net fiyat bilgisi için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Taxfreecar olarak gerekli gümrük işlemlerini de halletmekteyiz. Gümrük beyannameleri de Gümrük Müşaviri olan firmamız yönetim kurul üyesi tarafından bizzat imzalanmaktadır. Güvenli alım satım işlemleri için siz de bizi tercih edebilirsiniz. Detaylı bilgi için içeriğimizi okumaya devam edebilirsiniz.

Kimler Vergisiz Mavi Plakalı Araç Satın Alabilir?

Mavi plakalı araç hizmetleri kurumumuz tarafından verilmektedir. Pek çok kişi mavi plakalı araç sahibi olup olamayacağını merak etmektedir. Şu kişiler mavi plakalı araç sahibi olabilir;

·         T.C vatandaşlığına sahip olmayıp, Ankara Çalışma Bakanlığı’ndan çalışma iznine sahip olan yabancılar

·         Türk soyluyken Türk vatandaşlığına geçmemiş vatandaşlar.

·         Önceden Türk vatandaşıyken sonradan yabancı vatandaşlığa geçen ya da Türk vatandaşlığını iptal ettiren kişiler.

·         Türkiye’de SSK ya da BAĞ-KUR kaydı bulunarak mavi kart alan gurbetçiler

·         Örgün öğretimde okuyan yabancı uyruklu öğrenciler

·         Yüksek öğretim yapan mavi kartlı Türk kişiler

·         Türkiye’de yabancı statüsünde yer alan yabancılar.

·         SSK-BAĞKUR kaydı olmayıp, yurtdışında emekli olan Türk vatandaşı olmayan kişiler

·         Yabancı sporcular

·         Yabancı basın yayın memurları

Siz de mavi plakalı araç hizmeti alıp alamayacağınızı öğrenmek istiyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz. Bu hizmet çok fazla detay içerdiği için doğru bilgiler ile ilerlemek önemlidir. Hataya yer vermeden yabancıdan yabancıya araç alım satım hizmeti almak istiyorsanız bizimle görüşebilirsiniz.

Yabancıdan Yabancıya Vergisiz Araç Alımı İçin Gerekli Şartlar

Yabancıdan yabancıya vergisiz araç alım hizmeti için belli başlı şartlar gereklidir. Bu şartları şöyle sıralayabiliriz;

Sancaktepe Bölgesinde 24 Saat Açık Kilit Hizmetleri Sancaktepe Bölgesinde 24 Saat Açık Kilit Hizmetleri

·         Yukarıda belirtmiş olduğumuz (kimler mavi plakalı vergisiz araç satın alabilir) maddelerini karşılayan bireyler

·         Yukarıda şartları taşımakla birlikte 180 gün kuralını gerçekleştirmek gerekir. Yani, son 1 yıl içinde 185 gün yurtdışında kalmanız gerekir. Veya ülkemize geldiğiniz andan itibaren ilk 185 gün SSK-BAĞKUR kapsamına girmiş olmanız gereklidir.

·         Vergisiz araç satın almak isteyen kişi öğrenciyse, öğrenci olduğunu kanıtlaması gerekir.

Yabancıdan yabancıya vergisiz araçhizmetini sizler için derledik. Merak ettiğiniz başka detaylar varsa müşteri hizmetlerimizi arayarak görüşebilirsiniz. Firmamız 1993 yılından bu yana kadar araç alım satım hizmeti sunmaktadır. Yabancıdan yabancıya araç alım satımı, mavi plakalı araç satımı ve gümrükleme konusunda uzman ve Türkiye’nin lider firmasıyız. Sizler de prosedürün nasıl ilerlediğini öğrenmek ve %100 kaliteli hizmet almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz

Editör: Muhammet