Çaycuma’da olaylı gece: Klinikte taciz! Çaycuma’da olaylı gece: Klinikte taciz!

Çaycuma Belediyesi Kadın Voleybol Milli takımımızın tüm ülke gibi Çaycuma’da da büyük sevinç yaratan şampiyonluklarını taçlandırmak, kent hatırasında yaşatmak amacıyla Milli Voleybolcu Melissa Vargas’ın, herkesin akıllarına kazınan muhteşem görünümünden oluşan bir anıt heykel planladı. Oktay Olcay Yurtbay Caddesi üzerine dikilecek olan anıt heykel, Heykeltıraş Ahmet Uzun tarafından tasarlanıp İzmir’deki atölyesinde yapıldı.
Anıt heykel kararının ardından başarılı voleybolcu Melissa Vargas, Çaycuma Belediyesi’ne teşekkür etti. Çaycuma Belediyesi ise Türk Kadın Milli Voleybol ve Fenerbahçe'nin oyuncusu Vargas Abreu'nun videolu mesajını paylaştı.
Melissa Vargas veya tam adıyla Melissa Teresa Vargas Abreu, Türkiye Kadın Milli Voleybol Takımı ve Fenerbahçe Kadın Voleybol takımında oynayan Küba asıllı Türk voleybolcu, Çaycuma'ya özel mesaj geldi.
Çaycuma Belediyesi tarafından yapılan videolu paylaşımda Vargas Abreu, "Herkese merhabalar. Çaycuma teşekkürler, hepinizi seviyorum." mesajını iletti.

Muhabir: Fadime YILMAZ ELMA