Başkan’dan cevap bekliyorlar Başkan’dan cevap bekliyorlar

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, İl Genel Meclisinin toplantısına katılarak, uzun süredir görev yapan il genel meclisi üyelerine teşekkür etti.

Vali Hacıbektaşoğlu, yaptığı açıklamada, “Sizler milletimizin sesi oldunuz. Köylerimizin ve muhtarlarımızın sorunlarını ve ihtiyaçlarını dile getirdiniz ve önemli hizmetlere imza atılmasına yardımcı oldunuz” dedi.

Konuşmasında il genel meclisi üyelerine hitap eden Vali Hacıbektaşoğlu, “Mahalli İdareler seçimleri 31 Mart’ta gerçekleşecek. Yeni seçilecek il genel meclisi üyeleri İl Özel İdaresi hizmetlerine devam edecekler. Başkanımıza, sizlere ve her birinize yaptığınız hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Bütün Zonguldak adına, bütün halkımız adına ve devletimiz adına sizlere minnettarız. Çok teşekkür ederiz” diyerek sözlerine devam etti.

Ayrıca, yaşanan afetler ve felaketlerle ilgili de konuşan Vali Hacıbektaşoğlu, il genel meclisi üyelerinin bu süreçte büyük emek ve katkılarının olduğunu vurgulayarak teşekkür etti.

Konuşmaların ardından il genel meclisi üyelerine plaket takdim edilerek toplu fotoğraf çekildi. Vali Hacıbektaşoğlu, her zaman il genel meclisi üyelerine kapılarının açık olduğunu ve işbirliği içinde çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

Validen Teşekkür 1

Validen Teşekkür 2

Muhabir: Ersen Berk Çelik