Zonguldak’ın Çaycuma İlçesi Muharremşah Köyü'nde meydana gelen olayda Jandarma Uzman Çavuş Muhammet D, dini nikahlı eşi Yeliz Yolcuoğlu’nu ormanda silahla vurarak öldürdü.

Nevşehir’de görev yapan Uzman Çavuş Muhammet D.(33) İzin alarak geldiği Zonguldak’ın Çaycuma İlçesinde dini nikahlı eşi Yeliz Yolcuoğlu’nu (41) ormanlık alanda 10 el ateş ederek öldürdü.

Jandarma At ve Köpek Eğitim Merkezi Komutanlığı'nda görevli Muhammet D, birliğinden izin alarak Çaycuma ilçesine bağlı Muharremşah Köyü'ne gitti. Burada, dini nikahla birlikte yaşadığı Yeliz Yolcuoğlu'nun evine gitti. Aralarında sözlü bir tartışma başladı ve bu tartışma giderek büyüdü.

10 EL ATEŞ ETTİ

Tartışmanın şiddeti arttıkça, Muhammet D. iddiaya göre Yeliz Yolcuoğlu'nu sürükleyerek ormanlık alana götürdü. Bu esnada üzerinde bulunan 2 silahla Yeliz Yolcuoğlu'na 10 el ateş etti. Muhammet D.’nin silahından çıkan kurşunlar, Yolcuoğlu'nun boyun ve vücudunun çeşitli yerlerine isabet etti. Yolcuoğlu, kanlar içinde olay yerinde hayatını kaybetti.

ÖNCE KAÇTI SONRA TESLİM OLDU!

Muhammet D., Yeliz Yolcuoğlu'nu vurduktan sonra hızla olay yerinden uzaklaştı. Karanlık ortamda kaybolan Muhammet D, daha sonra 112'yi arayarak kendisini ihbar etti. Olay yerine 112 Acil Sağlık ve çok sayıda jandarma ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı ön inceleme sonucunda Yeliz Yolcuoğlu'nun olay yerinde yaşamını yitirdiği belirlendi.

O bitkiyi toplayan ceza yiyecek! Tonlarcasına el konuldu! O bitkiyi toplayan ceza yiyecek! Tonlarcasına el konuldu!

Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından Yeliz Yolcuoğlu'nun cansız bedeni morga kaldırıldı. Jandarma ekipleri, olayın ardından Muhammet Dankal'ı 2 silahıyla birlikte gözaltına aldı. Muhammet D’nin jandarmadaki ifadesi alındı.

Yaşanan cinayette, Jandarma Uzman Çavuş Muhammet D. ile hayatını kaybeden Yeliz Yolcuoğlu'nun 2019 yılından bu yana dini nikahla birlikte yaşadıkları ve 3 yaşında bir erkek çocukları olduğu ortaya çıktı. Jandarma, olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor. (Haber Merkezi)

Editör: Murat Barutçu