Yeni Başkan, Yılmaz Elieyi Yeni Başkan, Yılmaz Elieyi

Nevşehir Haber - Nevşehir'de, merkeze bağlı Nar beldesinin Yeni Mahallesi'nde bulunan bir sitede, bir kişi üst kat komşusunu ve iddia edilen boksör arkadaşıyla birlikte şiddet uyguladı.

Seyir halindeki otomobil alevlere teslim oldu Seyir halindeki otomobil alevlere teslim oldu

Olayın meydana geldiği sitede yaşayan Bilal Köse, uzun bir süredir komşusunun kendilerini çeşitli nedenlerle rahatsız ettiğini belirtti. Köse, aynı zamanda komşusunun kendisine ve çocuklarına yönelik rahatsızlığını kanıtlamak amacıyla evinin girişine güvenlik kamerası taktırdığını ifade etti. Ancak komşusu, kamerayı kırdı. Bir tartışma sonrasında polise ifade vermek üzere gittiğini söyleyen Bilal Köse, kızıyla birlikte eve döndüklerinde komşusu ve komşusunun boksör arkadaşı tarafından darp edildiğini iddia etti. Bu kavga, apartmanın girişinde yaşandı.

Olayı gören diğer vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Babasıyla birlikte darp edildiğini söyleyen Beyza Nur Köse, "Babamla birlikte polis merkezine ifade verdikten sonra evimize dönüyorduk. Apartmana girdiğimizde komşumuz ve arkadaşı bir anda hem babama hem de bana saldırdılar. Babamı darp ettikten sonra beni yerlerde sürükleyerek saçlarımı yoldular. Bir hukuk fakültesi öğrencisi olarak bu kişilerin hak ettikleri cezayı almalarını istiyorum" şeklinde konuştu.

Anne Gönül Köse, komşularının sürekli olarak sandalyeden çıkan sesler yüzünden rahatsızlık yaşadığını ifade etti. Önce sandalyelerin ayaklarına keçe yapıştırdığını ancak bu çözümün yetersiz kalması üzerine sandalyelere patik örmeye başladığını söyledi.

Olaya şahit olan apartman sakinlerinden Kadir İzci, alt komşularının uzun bir süredir gürültü yapmaktan rahatsız olduklarını belirtti. Kadir İzci, alt komşunun kapıya sürekli olarak saldırıda bulunduğunu, hatta ellerinde bıçakla tehdit ettiğini ifade etti.

Yaşanan olayı anlatan diğer bir apartman sakini olan Yasin Şafak, olayın aniden başladığını ve iki kişinin kızı dövdüğünü söyledi. Şafak, diğer komşuların müdahalesiyle saldırganların olay yerinden kaçtığını belirtti. İHA

Meyve suyu kutularına gizlenmiş uyuşturucu bulundu! Meyve suyu kutularına gizlenmiş uyuşturucu bulundu!

Karadeniz’i bekleyen büyük tehlike! Rapor iç açıcı değil! Karadeniz’i bekleyen büyük tehlike! Rapor iç açıcı değil!

Şehir merkezinde bıçakla korku saçtı! Şehir merkezinde bıçakla korku saçtı!

AW003951_03

AW003951_02

AW003951_01

Editör: Virda Şahin