Yalı Çapkını dizisinin, etkileyici karakteri Seyran olarak tanıdığımız Afra Saraçoğlu, sosyal medya hesaplarından elde ettiği gelirle dikkatleri üzerine çekti.

Beklenen yeni sezonuyla büyük bir merakla beklenen Yalı Çapkını dizisi, 9 Haziran Cuma akşamı yayınlanan 36. bölümüyle sezon finali yapmış ve ikinci sezonun çekimleri başlamıştı.

Yeni sezonun yaklaşmasıyla birlikte, "Yalı Çapkını" dizisinin setinden ilk görüntüler paylaşıldı. Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in setteki fotoğrafı, izleyicileri heyecanlandırdı.

Özel hayatı ve sosyal medya aktiviteleriyle tüm yaz boyunca ilgi odağı olan Afra Saraçoğlu'nun, sosyal medya hesaplarından elde ettiği gelir rakamları da gün yüzüne çıktı.

Sözleri  tepkilere neden oldu! "Parası olmayan erkek eldivenle bile sevilmez" Sözleri tepkilere neden oldu! "Parası olmayan erkek eldivenle bile sevilmez"

Her paylaşım için 250 bin TL

Magazin dergilerinin, reklam ajanslarının, televizyon programlarının ve talk show'ların en aranan yüzlerinden biri olan Afra Saraçoğlu, her sosyal medya paylaşımı için 250 bin TL kazanıyor. Başarılı oyuncunun toplamda 8,2 milyon takipçisi bulunuyor. Haber Merkezi

WhatsApp-Image-2023-08-28-at-12.15.17

Editör: Virda Şahin