Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Hatay’ın Dörtyol ilçesine kaymakam olarak atanan Ümit Altay, bu sabah görevine başladı.

Dörtyol kaymakamlığı önünde karşılama yapılan kaymakam Ümit Altay; törendekilerle tek tek tokalaştıktan sonra makamına geçti.

Ümit Altay kimdir?

Devrek’te sel felaketinin izleri siliniyor Devrek’te sel felaketinin izleri siliniyor

Dörtyol’un yeni kaymakamı Ümit Altay; 1977 Çanakkale-Ezine doğumlu. Ankara Siyasal bilgiler fakültesi mezunu. Şimdiye kadar:Balıkesir-Gömeç Kaymakam Vekilliği,

Aksaray-Sarıyahşi ,Eskişehir –Han, Ağrı-Patnos ve Zonguldak-Devrek Kaymakamlıkları ile Şırnak Vali Yardımcılığı ve Habur Sınır Kapısı Mülki Amirliği görevlerinde bulundu. (Haber Merkezi)

Köprü altı esnafından ağır tepki! “Seni inşallah tekrar aday gösterirler!” Köprü altı esnafından ağır tepki! “Seni inşallah tekrar aday gösterirler!”

Elektrik ve suları kesilen esnaf dükkânlarını açtı! Elektrik ve suları kesilen esnaf dükkânlarını açtı!

Ankara'da bombalı saldırı! Teröristler etkisiz hale getirildi! Ankara'da bombalı saldırı! Teröristler etkisiz hale getirildi!

Düğüne giderken otomobilin çarptığı 2 kadın hayatını kaybetti Düğüne giderken otomobilin çarptığı 2 kadın hayatını kaybetti

Motosiklet devrildi! Genç kız yaralandı Motosiklet devrildi! Genç kız yaralandı

İki çocuk annesi genç kadın ekmeğini boyacıılık yaparak kazanıyor İki çocuk annesi genç kadın ekmeğini boyacıılık yaparak kazanıyor

Korkunç kazada 4 üniversite öğrencisi hayatını kaybetti Korkunç kazada 4 üniversite öğrencisi hayatını kaybetti

Editör: Murat Barutçu