Kozcağız Perşembe yolunda kontrolden çıkan bir kamyon şarampole devrildi. Bariyerlerin tuttuğu kamyonun uçuruma yuvarlanmasına ramak kaldı. Perşembe Terziler yol ayrımında meydana gelen kazada yaralanan olmadığı öğrenildi. Şarampole devrilen kamyonun kurtarılması için vinç ile çalışma başlatıldı.

Kaza, dün sabah saatlerinde Kozcağız Perşembe yolu Terziler yol ayrımında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Kozcağız istikametine giden bir kamyon, kontrolden çıkarak şarampole devrildi. Bariyerlerin tuttuğu kamyonun uçuruma yuvarlanmasına ramak kaldı. Kazada yaralanan olmazken, kamyonda maddi hasar meydana geldi.

Kazanın ardından olay yerine jandarma ve polis ekipleri sevk edildi. Ekipler, kaza yerinde incelemelerde bulundu. Şarampole devrilen kamyonun kurtarılması için vinç ile çalışma başlatıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.(Haber Merkezi)

şarampole-uçtu-bariyer-(3)şarampole-uçtu-bariyer-(2)

İlk kazayı atlatan kadın ile çocuk, saniyeler sonra ikinci kazada ağır yaralandı İlk kazayı atlatan kadın ile çocuk, saniyeler sonra ikinci kazada ağır yaralandı

şarampole-uçtu-bariyer-(1)

Editör: Murat Barutçu