Morgun camlarını kırıp cenaze aracının önüne atladılar! Morgun camlarını kırıp cenaze aracının önüne atladılar!

Edirne Haber - Edirne’nin Yunanistan sınırında bulunan Sancaktar Hudut Karakolu’nda bayram sevinci yaşandı. Bayramda da vatani görevini yapan kahraman Mehmetçik, Yunanistan sınırında kuş uçurtmuyor.

Edirne’nin İpsala ilçesinde konuşlu bulunan 4’üncü Mekanize Piyade Tugayı 1’inci Hudut Taburu 2’nci Hudut Bölüğü Sancaktar Hudut Karakolu’nda vatani görevini yapan kahraman Mehmetçik, Kurban Bayramı'nı ailelerinden ve sevdiklerinden kilometrelerce uzakta komutanları ve silah arkadaşlarıyla kutladı.

Karakol bahçesinde düzenlenen bayramlaşma töreninde, kahraman Mehmetçik ilk önce komutan ve silah arkadaşlarının, daha sonra da ailelerinin bayramını tebrik etti.

Sahibini saatlerce koşturdu! Sahibini saatlerce koşturdu!

İlk kazayı atlatan kadın ile çocuk, saniyeler sonra ikinci kazada ağır yaralandı İlk kazayı atlatan kadın ile çocuk, saniyeler sonra ikinci kazada ağır yaralandı

HUDUT KARTALLARI'NIN BAYRAM COŞKUSU

Türkiye ile Yunanistan arasında bulunan sınır hattında ‘Hudut Kartalları’ olarak anılan kahraman Türk askeri Mehmetçikler, yaz kış, yağmur çamur demeden görev yaparken, Kurban Bayramı’nı da asker ocağında geçirmenin mutluluğunu yaşadı. Bayram günü ailelerinden uzak olmanın burukluğunu yaşayan kahraman Mehmetçikler, anne, baba ve ailelerinden uzakta olsalar da, ikinci ailem dedikleri komutanlarının ve silah arkadaşlarının yanında olmaktan büyük bir gurur ve onur yaşadıklarını söyledi.

Zonguldak yöresinin yaz aylarında vazgeçilmez çeşnisi: Midye Sote Zonguldak yöresinin yaz aylarında vazgeçilmez çeşnisi: Midye Sote

GÖREVİ BAŞINDAKİ MEHMETÇİK’İ KOMUTANI AİLESİ İLE GÖRÜŞTÜRDÜ

Sınır karakolunda hudut hattını gözetleyen asker, ailesi ile görüntülü görüşme yapmanın mutluluğunu yaşadı. Nöbeti sırasında yanına gelen karakol komutanı Mehmetçik’i telefon aracılığıyla ailesi ile görüştürerek bayramlaşmasını sağladı.

Hudut hattında askerlerin vatan savunması devam ediyor. İHA

Acı haber geldi: BEÜ’de hayatını kaybetti! Acı haber geldi: BEÜ’de hayatını kaybetti!

AW924185_12

AW924185_08

AW924185_09

AW924185_04

AW924185_07

AW924185_01

AW924185_02

AW924185_17

Editör: Virda Şahin