Yapılan girişimler neticesinde TKDK Zonguldak İrtibat Ofisi’nin Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası’nın giriş katında yer alması kararlaştırıldı.

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası’nın giriş katında bulunan üç odadan oluşan alan Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) irtibat ofisi olarak düzenlendi.

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Kastamonu İl Koordinatörü Ahmet Kuyulu ve Destek Hizmetleri Birim Amiri Özkan Öztürk bürodaki son düzenlemeleri yerinde görmek üzere Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir; “Odamızın ısrarlı takipleri neticesinde Zonguldak TKDK kapsamına alındı. Devamında İlimizde bir irtibat ofisi açılmasına kara verildi. Oda yönetimi olarak Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) İrtibat Ofisinin Odamızda olması yönünde karar aldık ve Bakanlığımıza talebimizi ilettik. Tarım ve Orman Bakanlığımız talebimizi uygun gördü. Ofisin tefrişini tamamladık. Yazısını astık. Çok kısa sürede atama yapılarak ofisimiz proje kabulüne başlayacak. Artık İlimizde faaliyet gösteren işletmelerimiz de Avrupa Birliği Katılım Öncesi Tarım ve Kırsal Kalkınma Desteklerinden yararlanabilecek. Söz konusu desteklerle, daha katma değerli ürünler üretilebilecek ve hizmetler verebileceğiz. Desteklerin ekonomimizin büyümesine önemli katkıları olacak. Bu sürece katkı veren kurum ve kuruluşlarımızın yetkililerine teşekkür ediyorum “ dedi. (Haber Merkezi)

Ekiplerden taksicilere uygulama Ekiplerden taksicilere uygulama

WhatsApp-Image-2023-10-27-at-09.12.15

WhatsApp-Image-2023-10-27-at-09.12.14

Editör: Murat Barutçu