Ev yangınında baba feci şekilde öldü, oğlu dumandan zehirlendi! Ev yangınında baba feci şekilde öldü, oğlu dumandan zehirlendi!

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir'in ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya; Genel Sekreter Muharrem Sarıkaya, Ziraat Mühendisleri Odası Zonguldak İl Temsilcisi Uğur Mert Güçlü, Gıda Mühendisleri Odası Zonguldak İl Temsilcisi Tuğrul Dereli, Çevre Mühendisleri Odası Zonguldak İl Temsilcisi Meral Soyöz, Elektrik Mühendisleri Odası Zonguldak İl Temsilci Yardımcısı Nuri Özel, Mimarlar Odası Zonguldak İl Temsilcisi Ece Bakioğlu, Mimarlar Odası Zonguldak İl Temsilci Yardımcısı Selin Ece Altun katılım sağladı.

Toplantıda; Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir tarafından katılımcılara, Oda'nın faaliyetleri, çalışmaları, geliştirdiği projeler ile ilin ekonomisi ve istihdamına yönelik yapılan çalışmalar hakkında detaylı bir sunum yapıldı. Toplantının devamında katılımcıların görüş ve fikirleri alınarak karşılıklı istişarelerde bulunuldu. Odalar arasında yapılabilecek muhtemel iş birlikleri hakkında görüşüldü.

Yaralı halde bulundu ekipler tarafından tedavi altın alındı Yaralı halde bulundu ekipler tarafından tedavi altın alındı

TSO Başkanı Metin Demir; “Davetimiz üzerine toplantıya katılan değerli oda başkanları ve il temsilcilerimize katılımları, katkıları ve iş birlikleri için teşekkür ediyorum. İlimizin gelişimi için fikir üreten, projeler geliştiren kişi ve kurumlarla istişarelerimize devam edeceğiz” dedi. Haber: Sertaç ÖZDEMİR

TSO 1

Editör: Virda Şahin