Zonguldak Haber – Zonguldak Belediyesi tarafından işletilen katlı otopark ücretini aylık olarak ödendiğinde 20 liraya gelmesine rağmen, vatandaşlar araçlarını sokaklara ve caddelere bırakmaya devam ediyorlar. 
++++
Zonguldak'ta uzun süredir yaşanan trafik ve otopark sorunu, çözüm bekleyen bir sorun olarak devam ediyor. Özellikle araç sahipleri, otopark ücretini aylık olarak ödemenin avantajlarına rağmen araçlarını sokak aralarına ve caddelere park etmeye devam ediyorlar. Bu durum, trafik sıkışıklığına ve şehirdeki otoparkların yeterince kullanılmamış olmasına neden oluyor.
Zonguldak Belediyesi tarafından işletilen katlı otopark, aylık üyelikle günlük 20 lira gibi uygun bir fiyata kullanılabiliyor. Ancak, ödemede avantak sağlansa dahi otoparkın ilk 3 katı dolu olsa da 4. katı boş kalmaya devam ediyor.
Günlük otopark ücreti ödemek istemeyen vatandaşlar, mahalle araları, cadde araları ve yol kenarlarını kendi otoparkları gibi kullanmaya devam ediyorlar. Bu durum, hem trafik akışını zorlaştırıyor hem de şehirdeki otoparkları etkisiz hale getiriyor.
Bu tür sorunların çözümü için şehir yönetimleri ve vatandaşlar arasında işbirliği ve farkındalık yaratma çabaları gerekiyor. Trafik düzenlemeleri ve otopark kullanımının teşvik edilmesi, şehir içi trafiğin daha düzenli ve sorunsuz akmasına katkı sağlayacak. Haber: Sertaç Özdemir

WhatsApp-Image-2023-09-29-at-16.40.45-(1)

MEB, TPAO işçi alımında Zonguldak’ı yok saydı! MEB, TPAO işçi alımında Zonguldak’ı yok saydı!

TPAO işçi alımını duyurdu: 50 kişi alınacak TPAO işçi alımını duyurdu: 50 kişi alınacak

Sıra Zonguldak’ta! Ercan’dan ‘Deprem açıklaması! Sıra Zonguldak’ta! Ercan’dan ‘Deprem açıklaması!

Kaybolan kızlarının kayalıklarda ağlarken çekmiş olduğu video ortaya çıktı Kaybolan kızlarının kayalıklarda ağlarken çekmiş olduğu video ortaya çıktı

Kampüste kaza! Kampüste kaza!

Ödülü YÖK Başkanı verdi Ödülü YÖK Başkanı verdi

Bakan Yerlikaya’dan Zonguldak açıklaması! “Göz açtırmayacağız” Bakan Yerlikaya’dan Zonguldak açıklaması! “Göz açtırmayacağız”

Kalp krizinden hayatını kaybeden madenci sonsuzluğa uğurlandı Kalp krizinden hayatını kaybeden madenci sonsuzluğa uğurlandı

Mahkum firar etti Mahkum firar etti

Karı koca arasına giren kayınpeder, damadını döverek öldürdü! Karı koca arasına giren kayınpeder, damadını döverek öldürdü!

Nişanlısının babasıyla çatıştı! Karnından ve başından vuruldu Nişanlısının babasıyla çatıştı! Karnından ve başından vuruldu

7 gün sonra düğünleri vardı, çiftleri ölüm bile ayıramadı 7 gün sonra düğünleri vardı, çiftleri ölüm bile ayıramadı

Editör: Virda Şahin