Kamp alanları dışındaki çadır ve karavanlar kaldırıldı! Kamp alanları dışındaki çadır ve karavanlar kaldırıldı!

Düzce Haber –  Düzce'nin Beyköy Beldesi'nde, Coşar Arslan (57) yönetimindeki 81 ACC 589 plakalı minibüs, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu 6 metrelik uçurumdan aşağıya düştü. Kazada minibüs sürücüsü yaralandı.

Evinin güvenlik kamerasını izleyince şok oldu! Evinin güvenlik kamerasını izleyince şok oldu!

Kaza, sabah saatlerinde Beyköy Beldesi Derdin köyü yolunda meydana geldi. Beyköy'den Derkin köyü istikametine seyir halinde olan minibüs, sürücüsünün araç kontrolünü kaybetmesi sonucu ağaçlık alana düştü. Kazayı görenlerin 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirmesi üzerine sağlık ve jandarma ekipleri hemen olay yerine sevk edildi.

Sıkışan sürücü, ekipler tarafından araç içinden çıkartıldı ve ardından ambulansla Düzce Atatürk Devlet Hastanesi'ne sevk edilerek tedavi altına alındı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Halk otobüsüyle otomobil çarpıştı! 1 ölü! Halk otobüsüyle otomobil çarpıştı! 1 ölü!

Seyir halindeki otomobil alevlere teslim oldu Seyir halindeki otomobil alevlere teslim oldu

Beyköy Beldesi'nde meydana gelen bu üzücü kaza, sürücülerin dikkatli olmalarının ve trafik kurallarına uymalarının ne kadar önemli olduğunu bir kez daha hatırlatıyor. Yetkililer, sürücülerin güvenliği ve trafik düzeninin sağlanması için gerekli tedbirleri almaya devam ediyor. Kazada yaralanan sürücüye acil şifalar diliyoruz. İHA

Sahte güneş gözlüğü takanlar dikkat! Sahte güneş gözlüğü takanlar dikkat!

AW926318_06

AW926318_04

AW926318_05

AW926318_02

AW926318_01

Editör: Virda Şahin