Zonguldak ve Kozlu Halkının sosyal açıdan dinlenmesi piknik yapması ve spor için Kozlu sahilinde oluşturduğu alanlar gerçekten yoksul ve dar gelirli halkımız için bir alan oluşturmuştur. Bu alanın oluşması için katkı sunan Başta Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş'a ve emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.

Bu alanı; kullanan deniz sahilini kullanan Tüm Tüketicilerimize açık çağrımızdır: Bulunduğumuz yerleri temiz tutalım, Tutmayanları uyaralım. Unutmayalım ki Yarın yine oraları bizler kullanacağız. Temiz ve sağlıklı bir çevrede yaşam en temel Tüketici hakkıdır.

 Kozlu sahilinde farkındalık yaratmak için farklı sivil toplum kesimleriyle ve Kozlu kent konseyi kadın meclisi ile birlikte çöp toplama işlemi yapılmıştır. Buna gençlik merkezi ve gönüllüler katılarak, Güzel bir örnek davranış ortaya konmuştur. Halkımıza Çağrı çevremizi temiz tutalım. Çocuklarımızı hastalıktan koruyalım. (Haber merkezi)

Gülay Genel Kurulu değerlendirdi Gülay Genel Kurulu değerlendirdi

Zonguldak’ta kan donduran olay! İç çamaşırında spermleri bulundu! Zonguldak’ta kan donduran olay! İç çamaşırında spermleri bulundu!

Editör: Murat Barutçu