ZONSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Nejdet Tıskaoğlu, AK Parti Bakacakkadı Belediye Başkan Adayı Sezgin Özdemir’i ziyaret ederek başarılar diledi.

Nejdet Tıskaoğlu, Sezgin Özdemir ile bir süre sohbet ederek, 31 Mart Yerel Seçimlerinde başarılar diledi ve bilgi alışverişinde bulundu.

Tıskaoğlu konuyla ilgili açıklamasında;

“ZONSİAD Yönetim Kurulu Üyemiz, AK Parti Bakacakkadı Belediye Başkan Adayı Kıymetli Dostum Sezgin Özdemir’i ziyaret ettik.

Millete ve memlekete hizmet yolunda Allah yar ve yardımcısı olsun. Hoş sohbetleri sıcak misafirperverlikleri için kendilerine teşekkür ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

ALTUN’A ZİYARET

ZONSİAD Yönetim kurulu Başkanı Nejdet Tıskaoğlu’nun destek ziyaretlerine Kilimli Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Kamil Altun ile devam etti.

Yaralı halde bulundu ekipler tarafından tedavi altın alındı Yaralı halde bulundu ekipler tarafından tedavi altın alındı

Tıskaoğlu ziyarette Başkan Altun’a başarılar dileyerek, desteklerini yineledi. Tıskaoğlu ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada;

“Doğup büyüdüğüm ve gençliğimin en güzel yıllarının geçmiş olduğu Kilimli ilçemizin AK Parti Belediye Başkan Adayı Sayın Kamil Altun’u makamında ziyaret ettik.

Her zamanki samimiyeti ile bizleri karşılayan değerli belediye başkanımız ile karşılıklı fikir alışverişi ve istişarelerde bulunduk.

Değerli vakitlerini bizlere ayırarak, gönülden ev sahipliği yapan Sayın Kamil Altun’a canı yürekten teşekkürlerimi iletiyorum. Her şey Zonguldak için” dedi. (Haber Merkezi)

Editör: Murat Barutçu