Cinayetin sebebi, gönül ilişkisiymiş! Cinayetin sebebi, gönül ilişkisiymiş!

AW081340_02

Bolu Haber – Bolu’da pazar günü etkili olan kar yağışı nedeniyle yüksek kesimlerde mahsur kalan onlarca vatandaşın imdadına Bolu Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri yetişti.

Bolu’da pazar günü etkili olan yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle kapanan yollarda Bolu Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri, mahsur kalan onlarca vatandaşın kurtarıldığını açıkladı. Balıklı yaylası ile Taşkesti arasındaki yol güzergahında mahsur kalan vatandaşların yardımına Taşkesti Orman İşletme Müdürlüğünde görevli ormancılar yetişti. Gelen ihbarı değerlendiren Taşkesti Orman İşletme Müdürlüğü personeli işletme müdürlüğüne ait bir adet greyder ve bir adet hizmet vasıtasıyla olay yerine ulaşmak için harekete geçti. Ekipler, yaklaşık 4 saat süren çalışma sonunda yolda mahsur kalan otomobil ve içindeki 3 kişi ile kamyon ve şoförünü mahsur kaldığı yerden kurtardı. Taşkesti Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı ekipler karda mahsur kalan vatandaşlara Taşkesti beldesine kadar eşlik ederek sağ salim ulaşmalarını sağladı.

Orman Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada yüksek kesimlerde mahsur kalan onlarca vatandaşın kurtarıldığı belirtildi. İHA

AW081340_03

Düzce’de sağlık kapınıza geliyor! Düzce’de sağlık kapınıza geliyor!

DTSO Öncülüğünde: Düzce Firmaları AB Yeşil Mutabakatına Uyum Sağlıyor! DTSO Öncülüğünde: Düzce Firmaları AB Yeşil Mutabakatına Uyum Sağlıyor!

Ağaçlar fırtınaya dayanamadı, mezarlığa devrildi Ağaçlar fırtınaya dayanamadı, mezarlığa devrildi

Boşanma aşamasındaki koca dehşet saçtı! Boşanma aşamasındaki koca dehşet saçtı!

Yük asansörü iki kuzenin mezarı oldu! Yük asansörü iki kuzenin mezarı oldu!

STSO Başkanı, CHP Meclis Üyeliğinden İstifa Kararı Aldı STSO Başkanı, CHP Meclis Üyeliğinden İstifa Kararı Aldı

Dağların Oğlu Kastamonu'da Konferans Verdi: Doğanın Sesini Dinleyin! Dağların Oğlu Kastamonu'da Konferans Verdi: Doğanın Sesini Dinleyin!

Bolu Dağı Tüneli uzatılıyor! Bolu Dağı Tüneli uzatılıyor!

Apartman dairesinde kanlı gece! Apartman dairesinde kanlı gece!

Kastamonu'yu Sarsan Gece: İnebolu'da Çıkan Yangınlar Paniğe Yol Açtı! Kastamonu'yu Sarsan Gece: İnebolu'da Çıkan Yangınlar Paniğe Yol Açtı!

Metin Usta'nın acı hikâyesi; 20 yıl önce kurtuldu, bu kez hayatını kaybetti Metin Usta'nın acı hikâyesi; 20 yıl önce kurtuldu, bu kez hayatını kaybetti

Beyaz cennet Kastamonu'da ekipler gece gündüz çalışıyor! Beyaz cennet Kastamonu'da ekipler gece gündüz çalışıyor!

Metin Usta, son seferine çıktı! Metin Usta, son seferine çıktı!

Hrant Dink’in katili Ogün Samast'a 12 yıl hapis talebiyle yeni dava! Hrant Dink’in katili Ogün Samast'a 12 yıl hapis talebiyle yeni dava!

Otobüsün altında kalan kadın can verdi! Otobüsün altında kalan kadın can verdi!

Kartpostallardan Fırlamış Gibi: Abant Gölü'nde Kar Sevinci Kartpostallardan Fırlamış Gibi: Abant Gölü'nde Kar Sevinci

Basın mensupları, intiharı önledi! Basın mensupları, intiharı önledi!

Editör: Virda Şahin