Zonguldak Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakının Belediye Başkan adayı Ömer Selim Alan, Elmaspark esnafı ile kahvaltıda bir araya geldi.

Zonguldak Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakının Belediye Başkan adayı Ömer Selim Alan, Elmaspark esnafı ile kahvaltıda bir araya geldi. Esnaflar adına konuşma yapan İbrahim Küçük, "Öncelikle ziyaretinizden dolayı meclis üyesi arkadaşlarımız, il başkanımız ve bütün esnaf arkadaşlarımızın olduğu bir yere şeref vermeniz bizi mutlu etti. Toplantı esnafları olarak buraya ciddi bir sıkıntıyla geleceğimizi düşünüyorduk Başlangıçta ciddi bir sıkıntılar yaşadık ama daha sonra buradaki gelişmenin göz önüne alarak ilerisi için güzel bir çalışmalar olacağına inanıyoruz. Teşekkür ediyoruz.  Az önce verdiğiniz sebebiyle seferber etmek istiyorum. Bize daha önce vermiş olduğunuz sözü burada da tekrarladınız.  Esnaf Odaları Birliğinin olduğu alanda yapılacak olan ticarethanelerin bir an evvel ihalesinin yapılıp isteyen arkadaşlarımızın oraya nakli konusunda açıkladınız. Bunun için teşekkür ediyoruz. Hem size hem il başkanına bu konuda teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bir an evvel oradaki inşaatın başlayıp faaliyete geçmesini canı gönülden destekliyoruz. Bize de bugün burada hem cesaret verdiniz hem Şeref verdiniz. Meclis üyesi arkadaşlarım il başkanım ve diğer ııı basın mensubu cumhur mensubu Cumhur İttifakı. Değerli başkanları ve üyelerine de hepinizi ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

10 Mart'ta kadar açıyoruz

Destekleri için esnaflara teşekkür eden başkan Alan," İbrahim abi gerekeni söyledi. Biz de il başkanımız. Cumhur İttifakı'nın ilçe başkanları, meclis üyelerimizle beraber Elmas Parkı esnaflarımızla sohbet ettik. Kahvaltı yaptık. Sağ olsunlar. Bize sofralarını açtılar. Gönüllerini açtılar. Yeni Zonguldak'ı konuştuk. Yeni Zonguldak'ın devamını konuştuk. Onların şu anki ilgili ufak tefek sıkıntıları vardı. Onunla ilgili Murat Bey'le zaten istişarelerimiz devam ediyordu. Onları konuştuk. İnşallah Mart ayının 10'nuna kadar güzel bir açılış yapacağız. Dükkanlarında o günlere kadar dolacağını öngörüyoruz. Arkadaşlarımız şu anda özellikle zemin katta bir sıkıntımız Birinci ve ikinci katta inşallah çalışmalarını bitirecekler. Hazırlıklar şu an yapılıyor. Elmas Parkı hep beraber Sayın Valimiz demişti, hatırlarsanız. Evet. Bir an önce geçin. Biz de oradan artık gelip alışveriş yapalım diye. Biz de o günleri sabırsızla bekliyoruz. Esnafımız şu an açık hizmet veriyor ama tabi halen bilmeyen Vatandaşlarımız var. Biz istiyoruz ki sadece merkezden değil, ilçelerimizden de insanlarımız. Böyle güzel bir AVM, Yaşam ve Alışveriş Merkezi oldu Elmas Vakfı diyorsunuz. Rahat rahat gelip alışverişlerini yapsınlar. Acılık artık bir bulvar oldu şehrin merkezi oldu. İnşallah 10 Mart'a kadar da güzel açılışta Elmas Parkımızı bütün insanlarımızı tanıtacağız. Ufak tefek sorunlar da zaten kısa zamanda çözeriz" dedi.

177 dükkan için sözümüzü verdik

Lauvar alanının olduğu alan daha önce verilen sözün arkasında olduklarını ifade eden Alan, "İbrahim Bey zaten diğer esnaflarımıza da söz vermiştik malum. Kenarındaki bölümde emlak konut vasıtasıyla yapacağımız 177 dükkanlık projemizi Zaten sayın il başkanımız, ilçe başkanımızla, bakanımızla, bakan yardımcımızla Emlak Konut Genel Müdürümüze daha yeni istişare ettik. İnşallah süreçte, seçim sürecinde Sayın Bakanımız Özhaseki beyefendi inşallah Zonguldak'ımıza teşrif edecekler. Onun ağzından da müjdeyi zaten duyacaksınız, biran evvel ihaleye çıkacak. Arkadaşlarımız İnşallah bir sene içinde geçmek isteyenler, yeni ticarethanede, kalmak isteyenler burada inşallah ticaretlerine devam edecekler. Biz destekleri için teşekkür ediyoruz. Kendilerinden yeni Zonguldak için destek istedik. Biz umuyoruz ki onlar da gönülden bizleri destekleyecekler. Kaldığımız yerden hizmetlere devam edeceğiz diyorum Tekrar hepsine teşekkür ediyorum" dedi. (Sertaç Özdemir)

f3a46bef-9660-4290-ad37-65b2449dbede

TTK kurasında kadın işçinin adı çıktı! TTK kurasında kadın işçinin adı çıktı!

7c8fa5b7-7bb1-4298-aa06-2bb00f55de5c

2cba43c0-15de-4029-a1dd-8ab399318746

Editör: Sertaç Özdemir