Zonguldak’ta, şehirden alınarak bir köye bırakılan ve yavruları ölen dişi köpek yiyecek bulmakta zorlandığı için vatandaşlardan birinin tavuğunu yedi. Bunun üzerine köyde ikamet eden vatandaşlar ise tavuğun öldürülmesi gerektiğini belirttiler.

Durumu fark eden bir hayvan sever ise köpeğe sahip çıkarak veteriner kliniğine götürmeye karar verdi. Ancak, klinik ücretlerinin yüksek olmasından şikâyet eden duyarlı vatandaş, konu ile ilgili yetkilileri çözüme davet etti.

Zonguldak merkezlerde ve köylerde ise bu tür sorunlarla sıkça karşılaşılıyor. Çok sayıda vatandaş sokaklarda sahipsiz köpeklerin olmasından şikâyet ederken, diğer kesim ise sokak hayvanlarının yaşam alanına dokunulmaması gerektiğini savunuyorlar.

Ayrıca, belediye yetkilileri ise barınak yetersizliği nedeniyle sokak hayvanlarının bakımlarını kısa süreli üstlendikten sonra tekrar sokaklara ve doğaya bırakıyorlar.  Haber: Fadime YILMAZ ELMA

Sözlü tacizciye durakta dayak! Kanlar içinde kaldı! Sözlü tacizciye durakta dayak! Kanlar içinde kaldı!

Fırtınada yıkılmıştı istinat duvarı çekildi Fırtınada yıkılmıştı istinat duvarı çekildi

Vali yemeğinde skandal! Salonu terk ettiler! Vali yemeğinde skandal! Salonu terk ettiler!

Emniyet müdürü Sinan Ergen göreve başladı Emniyet müdürü Sinan Ergen göreve başladı

TTK’da son durum!  Başvurular ne zaman başlayacak? TTK’da son durum! Başvurular ne zaman başlayacak?

Kan donduran cinayetle ilgili yeni detay! Onu da öldürmeye çalışmış! Kan donduran cinayetle ilgili yeni detay! Onu da öldürmeye çalışmış!

Editör: Murat Barutçu