Grev Valisi! Grev Valisi!

Rüzgarlımeşe Anıl Sitesinde toplanan coşkulu kalabalığa hitap eden Deniz Yavuzyılmaz ve Belediye Başkan Adayı Tahsin Erdem, Zonguldak ile ilgili plan ve projelerini anlattı.
CHP Genel başkan yardımcısı ve Zonguldak milletvekili Deniz Yavuzyılmaz yaptığı konuşmada, Zonguldak’ın bu iktidar döneminde tamamen küçüldüğünü, Zonguldak’ın geriye gittiğini ifade etti.
Yavuzyılmaz konuşmasının devamında, TTK’nın önce kollarını sonrada bacaklarını keserek, kurumu tamamen çökerttiklerini söyledi.
Yavuzyılmaz, Başkan adayı Tahsin Erdem ile ilgili de, “Zonguldak’a namuslu, dürüst, ahlaklı ve hesabı bilen birisi lazımdı. İşte oda Tahsin Erdem’dir. Nur yüzlü, kalbinin güzelliği yüzüne vurmuş pırlanta gibi bir insan” dedi.
Daha sonrada bir konuşma yapan CHP Zonguldak Belediyesi başkan adayı Tahsin Erdem de, Şeffaf bir belediyecilik yapacaklarını, her biri dalında uzman olan meclis üyeleriyle beraber Zonguldak’ı yeniden yukarı kaldıracaklarını söyledi. 
Erdem, Bunlar gelirse maaş bile veremez diyenlere de, İstanbul, Ankara, Ereğli, Alaplı, Çaycuma ve Devrek’i örnek göstererek denk bütçe ile kendilerini ispatlamışlardır diyerek, Zonguldak Belediyesinin borç batağında olduğunu söyledi.

Chp Anıl

Muhabir: Ersen Berk Çelik