Süper Amatör Ligde 3’üncü hafta karşılaşmaları oynandı. Cumartesi-Pazar maçlarında 4 takım kazandı, iki maç berabere sona erdi.

3’üncü haftanın kazananları Beycuma Cezaevispor, Gelikspor, Çaycumaspor, Kilimli Belediyespor oldu. Ereğli Akınspor-Devrek Belediyespor ve Mavi Şimşekspor-Karadeniz Ereğli Çiğdemlispor maçlarında skor eşitliği bozulmadı. Ereğli’deki zirve maçı başladığı gibi 0-0 sona ererken, Çatalağzı’ndaki maçta karşılıklı gol sesi yükseldi.

Beycuma Cezaevispor deplasmanda kazanan tek takım oldu. Kırmızı-Lacivertli takım, Ereğli Yenimahallespor’u 2-1 mağlup etti. Gelikspor evinde İhsaniyespor’u 6-0 farklı yenerken, Çaycumaspor taraftarı önünde Gökçebeyspor engelini 1-0’la geçti. Sahasında kazanan bir diğer takım Kilimli Belediyespor, Çaycuma Gençlerbirliği’ni 2-0 mağlup etti.

Haftanın maçlarında fileler 14 kez havalandı. Gelikspor en farklı galibiyet skorunu aldı. Ereğli Akın-Devrek maçı gol sessizliğiyle geçilen tek maç oldu.

3’üncü hafta maçında puantaj yeniden şekillendi. Haftaya 2’de 2’lik seriyle giren Devrek Belediyespor, Ereğli Akınspor ve Mavi Şimşekspor berabere kalmaları üzerine 7’şer puanla sıralandı.

Bu 3 takımı takip eden Gelikspor, Kilimli Belediyespor ve Çaycumaspor puanlarını 6’ya çıkarıp zirvedekileri takibi sürdürdü.

SPOR SERVİSİ

Buyrun finale... Ereğli için ligde kalma, Yenimahalle için şampiyonluk maçı! Buyrun finale... Ereğli için ligde kalma, Yenimahalle için şampiyonluk maçı!

ÜÇÜNCÜ

Editör: Hüseyin EKİNCİ