Yine aynı manzara! Yine aynı manzara!

Otomobil 10 metrelik istinat duvarından uçtu: 5 ağır yaralı Otomobil 10 metrelik istinat duvarından uçtu: 5 ağır yaralı

Bursa Haber - Bursa'nın Yıldırım ilçesinde, bir işyerine hırsızlık amacıyla giren şüpheli, dükkan sahibi tarafından yakalanarak darp edildi. Olayın yaşandığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Vişne Caddesi yakınlarında meydana gelen olayda, işyerine giren hırsızlık şüphelisi dükkan sahibi tarafından fark edildi. Hırsızlık şüphelisi yakalandıktan sonra işyeri sahibi tarafından yere savruldu ve şiddetli bir şekilde darp edildi. Şüpheli kaçmaya çalışırken, dükkan sahibi tarafından ardı ardına gelen yumruk darbeleriyle etkisiz hale getirildi. Bu sırada işyeri sahibinin arkadaşı da kavgayı ayırmak için müdahale etti, ancak başarılı olamayınca kendisi de şüpheliye bir darbe vurdu.

 

GMİS'ten işçi alımı ile ilgili uyarı GMİS'ten işçi alımı ile ilgili uyarı

Güvenlik kameralarına yansıyan olay, şiddetli bir şekilde yaşanan darp anlarıyla dolu. Olayın ardından hırsızlık şüphelisi polis tarafından gözaltına alındı.

Polis, olayla ilgili incelemelerini sürdürüyor ve adli süreç başlatıldı. İHA

İsa Mutlu uyardı! Bunlara dikkat edin! İsa Mutlu uyardı! Bunlara dikkat edin!

Yenilenen açık maratonun koltuklandırılmasıyla birlikte stat kapasitesi 10 bine çıkacak Yenilenen açık maratonun koltuklandırılmasıyla birlikte stat kapasitesi 10 bine çıkacak

AW944974_02

AW944974_01

AW944974_04

AW944974_03

Editör: Virda Şahin