Zonguldak'ta yangın! Facia önlendi Zonguldak'ta yangın! Facia önlendi

Zongludak Ereğli Belediye Başkan Aday Adayı (AK Parti) Mehmet Fatih Çakır, Mahalli İdari Seçimleri öncesi ilçedeki sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti. Çakır, Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası ile S.S. Karadeniz Ereğli Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’ne gitti. Çakır, ilçesinin ekonomi kalbinin attığı iki kuruma yaptığı ziyarette başkanlar Arslan Keleş ve Mehmet Azman ile fikir alışverişinde bulundu.

İlk ziyaretini Keleş’e gerçekleştiren Çakır, burada yaptığı konuşmada, “bugün, belediye başkanlığı aday adaylığı süreci ile alakalı sivil toplum kuruluşları ziyaretlerini yapıyoruz. Bunların da başında gelen Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ediyoruz. Geçmişte birlikte çalıştığımız uzun yıllar var. Birbirimizi de şehrimize de iyi tanıyoruz. Bu şehre ortak neler yapılabilir? Bu süreçte karşılıklı fikir alışverişinde bulunuyoruz. Süreç inşallah Ereğli’miz için hayırlı, uğurlu olur” diye konuştu.

KELEŞ: SON ŞANS OLARAK GÖRÜYORUM

Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arslan Keleş ise Çakır’ın AK Parti İlçe Başkanlığı döneme atıfta bulunduğu sözlerinde, “çıkmış olduğun yol, senin ve Ereğli için hayırlı olsun. Siyaset medeni cesaretin ortaya koyulacağı, topluma hizmet edileceği en güçlü organizmalardan bir tanesidir. Siz de bunu daha önce 8 yıl yapmış olduğunuz AK Parti İlçe Başkanlığı görevi ile Ereğli’ye neler katabileceğinizi gösterdiniz” ifadelerini kullandı.

Mehmet Fatih Çakır’ın aday gösterilip ardından da belediye başkanı olması durumunda de birlikte yararlı işlere imza atabileceklerini söyleyen Keleş, şu sözlerle konuştu: 

“2024 Mart’ında yapılacak olan yerel seçim gerek şehrin dinamikleri gerek ülkenin dinamikleri bakımından oldukça önemli arz ediyor. Kaldı ki Karadeniz Ereğli’de yaşayan biz yurttaşlar ve mensubu bulunduğum ticaret ve sanayi odası aynı zamanda Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı yaptığım Oda olarak da; şehrin önünün açılması noktasında çok önemsediğimiz, önemine binaen konuşmalar yaptığımız, bu şehri ileriye götürebilecek son şans olarak görüyorum. Bu nokta da, birlikte çalışma arzusu içinde olabileceğimizi söylemek istiyorum. Oda başkanlığım döneminde birlikte güzel işlere imza attık. Şunu söyleyebilirim: Ekip çalışmasına inanan, birlikten kuvvet doğar mantığı ile bir arada olduğumuz-hareket ettiğimiz değerli bir çalışma arkadaşımızdın. Allah, çıkmış olduğun yolda sana muvaffakiyetler sağlar. Bu süreç, genel merkezlerin takdiri ile bir aday adaylık süreci ve sonrası adaylık sürecine geçecek. Daha sonrasında da halkın teveccühü ile hayata geçecek bir şey. Çok yönlü uğraş. İnşallah hakkında ve şehrimiz için hayırlısı olur. Ama şunu söyleyebilirim: Hem odamızın sanayici üyesi olarak hem bu şehrin her dokusunu bilen biri olarak senin de bu işin içinde olman bizi açıkçası umutlandırıyor. İnşallah Allah kalbine göre, kalbimize göre verir.”

“SORUNLARI BİLEN KİŞİ” VURGUSU!

Çakır, ikinci ziyareti gerçekleştirdiği S.S. Karadeniz Ereğli Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nde ise kendisi gibi Ereğli Belediye Başkan Aday Adayı olan Mehmet Azman’a başarı temennisinde bulundu. Çakır, sohbet sırasında, Ereğli’yi yönetecek belediye başkan adayının, ilçeyi her yönü ile çok iyi bilmesi gerektiğini vurguladı. 8 yıl AK Parti Ereğli İlçe Başkanlığı ve 2 yıla yakın da Zonguldak İl Başkan Yardımcılığı dönemlerini anımsatan Çakır, göreve hazır olduğunu söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kooperatif Başkanı Mehmet Azman da hem kendi, hem Çakır hem de Karadeniz Ereğli için en hayırlısının olmasını diledi. (Haber Merkezi)

WhatsApp-Image-2023-12-04-at-18.26.48-(2)

WhatsApp-Image-2023-12-04-at-18.26.47-(1)

WhatsApp-Image-2023-12-04-at-18.26.47

WhatsApp-Image-2023-12-04-at-18.26.48-(1)

WhatsApp-Image-2023-12-04-at-18.26.48

Daha önce de iktidara karşı kazandığını söyleyen İsmail Eşref: Tekrar geri almaya geldim! Daha önce de iktidara karşı kazandığını söyleyen İsmail Eşref: Tekrar geri almaya geldim!

İstanbul ve Bursa’da eş zamanlı iki deprem! İstanbul ve Bursa’da eş zamanlı iki deprem!

“Ben yaptım, oldu” diyen anlayışa karşıyız! “Ben yaptım, oldu” diyen anlayışa karşıyız!

Editör: Murat Barutçu