ZONGULDAKLI golcü oyuncu Canberk Taşdeler’in forma giydiği Kastamonu Özel İdare Köy Hizmetlerispor, mücadele ettiği Bölgesel Amatör Lig 4’üncü grupta liderliği zorluyor. Son lig maçında Niksar Belediyespor’u 2-0’la geçen Kastamonu ekibi, lider Çarşambaspor’u takibini sürdürdü.

Uzun yıllardır Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Kastamonu Özel İdare Köy Hizmetlerispor bu sezon zirve mücadelesi veriyor. Zonguldaklı forvet oyuncusu Canberk Taşdeler’in de forma giydiği Kastamonu ekibi, geride kalan 11 maçta 7 galibiyet, 2 beraberlik, 1 yenilgi alarak 23 puan topladı. Çarşambaspor’u 6 puan geriden takip eden Kastamonu ekibi, ilk yarıda kalan iki maçı da kazanıp liderin hata yapmasını bekleyecek.

Canberkli Kastamonu, 12’nci hafta maçında sahasında Merzifonspor’u konuk edecek.

5 GOLÜ VAR

3 sezondur Kastamonu Özel İdare forması giyen Canberk, bu sezon formunun zirvesinde. 11 maçın 10’unda görev alan Zonguldaklı golcünün 5 golü var. Son olarak 2-0 kazanılan Niksar Belediyespor ağlarını havalandıran tecrübeli golcü, diğer gollerini Sivas Cumhuriyet (2), 1074 Çankırıspor (1) ve Ladik Belediyespor’a (1) attı.

Golcü oyuncu, 15 Aralık’ta sona erecek ilk yarı sonuna kadar oynanacak Merzifonspor ve Ünye 1957spor maçlarında da forma giyip gol sayısını artırmak istiyor.

Bu arada Niksar Belediyespor maçında 84’üncü Bölgesel Amatör Lig maçını oynayan 27 yaşındaki forvet, 34’üncü golüne imzasını attı.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi