Altyapı derbisinde ilk onbirde sahne alan Yusuf Gülsoy, 20, 45 ve 70’inci dakikalarda attığı gollerle sarı-lacivertli takımı Beşiktaş karşısında galibiyete taşıdı.

Zonguldaklı futbolcu Yusuf Gülsoy, Fenerbahçe-Beşiktaş U14 derbisinde biri frikikten attığı 3 golle biran da dikkatleri üzerine çekti. Her iki yarıda attığı gollerle hat-tricke imza atan Gülsoy, U14 Ligi’nde haftaya damgasını vurdu.

Kdz. Ereğli Genç Yıldızspor’un 3 yıl önce futbola kazandırdığı Ysuuf Gülsoy, 16 Şubat 2018 tarihinde Fenerbahçe’ye transfer oldu. Sarı-Lacivertli kulübün altyapısında 3’üncü sezonunu yaşayan 13 yaşındaki futbolcu, bu sezon Elit Gelişim Ligi’nde mücadele eden U14 takımında oynamaya başladı.

14’üncü haftası geride kalan ligde bu hafta Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi oynandı. Fulya Hakkı Yeten Tesisleri’ndeki maçta ilk onbirde forma giyen Yusuf, sergilediği performans ve attığı gollerle kendisini ön plana çıkardı.

Beşiktaş karşısında 3-2’lik galibiyete ulaşan Fenerbahçe’de gollerin 3’ü de Zonguldaklı futbolcudan geldi. 20, 45 ve 70’inci dakikalarda rakip kalede kaydettiği gollerle hat-tricke imza atan Yusuf, bu gollerle takımına galibiyeti getirdi. Klas golleriyle izleyenlerde merak uyandıran 13 yaşındaki yetenek, maç sonrası taraflı-tarafsız herkesin konuştuğu isim oldu.

Yusuf, 3 Kasım’da Kasımpaşa’yla oynanan ve 2-2 berabere biten maçta da bir gole imza atarak 1 puanda önemli rol oynamıştı.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi