TÜRKİYE Hokey Federasyonu tarafından düzenlenen Kadınlar Salon Süper Ligde ilk etap maçları başladı.

Zonguldak, Kırıkkale, Gaziantep, Diyarbakır, İzmir Buca, Bolu, Muğla ve Kahramanmaraş olmak üzere 9 ilden 11 takımın katılımıyla başlayan müsabakalar 21 Kasım Perşembe günü sona erecek. 

Süper Ligde bu sezon Zonguldak Gençlik Merkezi, Kırıkkale GSK, Nizip GSK, Diyarbakır Kayapınar, Nizip HEM Spor, Gaziantep Doruk, Buca Halk Eğitim GSK, Bolu Belediyesi, Atılım Muğla Olimpik, VMY Kahramanmaraş ve Gaziantep Polisgücü mücadele ediyor. 

Zonguldaklı antrenör Köksal Kasım’ın çalıştırdığı Zonguldak Gençlik Merkezi, ilk maçında Kırıkkale GSK karşılaştı. Zonguldak ekibi, Site Spor Salonu’nda büyük mücadele ve çekişmeye sahne olan maçı şansız bir şekilde kaybetti. 20’şer dakika üzerinden oynanan maçta bir ara 4-1 mağlup duruma düşen Zonguldak, sonraki bölümde toparlanarak durumu 4-4’e getirdi. Bu bölümde bir penaltı kaçıran Zonguldaklı hokeyciler, son dakikalara doğru kalesinde gördüğü gol üzerine karşılaşmadan 5-4 mağlup ayrıldı. 

Zonguldak Gençlik Merkezi, ikinci maçını bugün saat 15.00’te Gaziantep Polisgücü’yle oynayacak, peşine son güne kadar sırasıyla Buca Halk Eğitim GSK, Diyarbakır Kayapınar, Bolu Belediyesi, Nizip HEM Spor, Gaziantep Doruk, Atılım Muğla Olimpik, VMY Kahramanmaraş, Nizip GSK ile oynayacak.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi