Zonguldak Kömürspor’un Bursa deplasmanında İnegölspor’la oynayacağı maça İstanbul bölgesinden klasman hakemi Oğuzhan Uğurlu atandı. Uğurlu, Süper Lig ve Türkiye Kupası’nda AVAR olarak görev alırken, 2. Ligde en son 11 Ocak’ta maç yönetti.

Merkez Hakem Kurulu, 2. Lig Beyaz grupta 20’nci hafta maçlarında görev yapacak hakem triolarını açıkladı. Kurul, Zonguldak Kömürspor’un İnegölspor’la oynayacağı deplasman maçına, İstanbul bölgesinden klasman hakem Oğuzhan Uğurlu’yu atadı. Uğurlu’nun yardımcılıklarını yine aynı bölgeden klasman yardımcı hakemler Okan Akbal ile Ferdi Karadoruk yapacak. Karşılaşmanın 4’üncü hakemi İstanbullu klasman Sezer Yalçın.

Oğuzhan Uğurlu, meslek kariyerinde Zonguldak Kömürspor’un maçında ikinci kez görev yapacak. Uğurlu, 2 Nisan 2017 tarihinde Zonguldak Kömürspor’un Keçiörengücüspor’la 0-0 berabere kaldığı maçta dördüncü hakem olarak görev almıştı. Uğurlu, 3 yıla yakın aradan sonra bu kez orta hakem olarak görev yapacak.

Öte yandan, İstanbullu klasman hakemi 2. Ligde en son 10 Ocak’ta yine Beyaz grupta Hekimoğlu Trabzon-Tarsus İdmanyurdu arasında oynanan maçta düdük çaldı. Bu maçın ardından Uğurlu, Süper Ligde Ankaragücü-Konyaspor, Türkiye Kupası’nda Kasımpaşa-Alanyaspor maçında AVAR hakemi olarak görev aldı.

Uğurlu’nun orta, dördüncü ve AVAR (Video yardımcı asistan hakem) olarak görev aldığı son 10 maçın 6’sında ev sahibi, 3’ünde konuk takımlar galip gelirken, 1 maç da berabere sonuçlandı.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi