Kaleci Mustafa Söylemez ile sağ kenar Lider Koç’tan sonra Kaan Akgün de lacivert-kırmızılı renklerle yollarını ayırdı. Ayrılık kararı alan 24 yaşındaki futbolcunun sözleşmesi feshedilecek.

ZONGULDAK Kömürspor’da devre arasıyla birlikte bir ayrılık daha yaşandı. 2017 yılından bu yana futbol kariyerine Kömürspor'da devam eden Kaptan Kaan Akgün, ilk yarı boyunca fazla forma şansı bulamaması üzerine ayrılma kararı aldı. Bu kararını yönetime ileten futbolcunun Mayıs 2020 yılına kadar olan sözleşmesi hafta sonuna kadar karşılıklı olarak feshedilecek. Kaan, 4 Ocak’ta başlayacak ara transfer dönemiyle birlikte istediği takıma gidebilecek.

2.5 sezondur Zonguldak Kömürspor’da forma giyen ve bu süre içinde Şenol Demir, Fatih Akyel, Cahit Terzi ve Serkan Afacan olmak üzere 4 farklı teknik direktörle çalışan Kaptan Kaan’ın toplamda 17 maçı var.

İlk sezon 3 maçta 104, ikinci sezon 12 maçta 445, bu sezon ilk yarıda 2 maçta 137 dakika süre alan Kaan, devre arasıyla birlikte Kömürspor’daki futbol kariyerine nokta koyup, başka bir takımda yeni bir serüvene başlayacak.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi