2. Ligde mücadele eden Zonguldak Kömürspor’un geleceğini oluşturan altyapıya sponsor desteği geldi. Kentte ticaret yapan Öz Mühendislik Doğalgaz sahibi İhsan Öz, altyapı yaş gruplarında 2020-2021 sezonuna hazırlanan kulübe antrenman malzemesi yardımında bulundu. Sponsorluk desteği karşısında t-şörtlerin göğüs kısmına Öz Mühendislik Doğalgaz reklamı alındı. Bir sezonluğuna sağlanan anlaşmayla birlikte altyapının bir bölümünün malzeme ihtiyacı karşılanmış oldu.

Altyapı antrenörlerinden Muhammet Şaffak, altyapıya malzeme desteği sağlayan İhsan Öz’le bugün kulüp binasında bir araya geldi. Tesisleri görme fırsatı bulan Öz’e duyarlığından ötürü teşekkür eden Şaffak, sponsor desteğinin kulüp altyapısı için önemli olduğunu, bu desteklerin devamını beklediklerini kaydetti.

İhsan Öz, malzeme desteği dışında Dilaver’deki Erdoğan Demir Spor Tesisleri’ni altyapıya tahsis etmeye hazırlanan Zonguldak Kömürspor’a, söz konusu tesiste yapılacak tadilat çalışmaları sırasında da her türlü desteği sağlayacak.

Öz’ün desteğinden büyük memnunluk duyan antrenör Şaffak, İhsan Öz gibi futbol sevdalısı işadamlarının artmasının altyapının geleceği açısından önemli olduğunu belirtti. Kömürsporlu çalıştırıcı, “Zonguldak Kömürspor altyapı yaş gruplarında yüzlerce çocuğu geleceğe hazırlıyoruz. Sponsor desteği bizim için çok önemli. Yakın zamanda altyapıya tahsis edilen Erdoğan Demir Spor Tesisleri’nde tadilat çalışması başlatacağız. İhsan Öz arkadaşımız bu çalışmalar sırasında da altyapıya desteğini sürdürecek. Bu desteklerin karşılığı çocuklara başarı olarak yansıyacaktır. Sponsorluk desteğini şehirdeki diğer işadamlarımızdan da bekliyoruz.” dedi.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi