18 Temmuz’da kaldığı yerden yeniden start alacak 2. Lig hazırlıklarına başlayacak Zonguldak Kömürspor, Pazartesi günü Dedeman Otel’e yerleşecek. Hazırlık kampı öncesi teknik ekip, futbolcular ve diğer personel koronavirüs testinden geçecek.

KORONAVİRÜS tedbirleri kapsamında 19 Mart’ta tatil edilen 2. Lig 126 gün aradan sonra 18 Temmuz’da kaldığı yerden start alacak. Dün TFF tarafından açıklanan karar üzerine Beyaz grup ekibi Zonguldak Kömürspor ön hazırlık kampı için Pazartesi günü toplanacak.

3 hafta öncesinden başlayacak çalışmalarla birlikte lacivert-kırmızılı futbolcular 100 günlük antrenman boşluğunu fizik-kondisyon ve saha antrenmanlarıyla kapatmaya çalışacak.

Test yapılacak

Zonguldak Kömürspor’da teknik ekip, futbolcular ve diğer çalışanlar, idmanlara başlamadan önce koronavirüs testinden geçecek. Tadilat çalışmaları nedeniyle yarıda kalan kulüp binası hazır olmadığı için takım, test sonrası Dedeman Otel’e yerleşecek. Otelin bir katı son maçın oynanacağı 23 Ağustos’a kadar takıma tahsis edilecek.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi