9’uncu hafta zirve yarışında bir değişiklik olmadı. İlk 3’te yer alan Gökhan Konmuş, Serkan Bankoğlu ve Gökmen Başoğlu fire vermedi, haliyle sıralama aynı şekilde devam etti.

SÜPER Amatör Ligde 9’uncu hafta geride kaldı. Futbolseverler gollü bir haftaya şahitlik etti. 6 maçta fileler 25 kez havalandı. Kilimli Belediyespor ile Çaydeğirmeni Belediyespor 5’er gollü galibiyetlere imza attı. Yenimahalle 4 gol üretirken, Çaycuma 3, Gelik, Alaplı, Muslu 2, Çates Işık ve Akın 1’er gol buldu. Perşembe Belediyespor, İstasyon Gemicilerspor ve İhsaniyespor haftayı gol sessizliğiyle kapattı.

Zirvedekiler bu hafta yine kaybetmedi. Gelikspor sahasında, Kilimli Belediyespor ile Alaplı Belediyespor deplasmanda kazandı. Bu 3 takımın yanı sıra Yenimahalle ile Çaydeğirmeni kendi sahalarında, Çaycumaspor deplasmanda kazanan takımlar oldu.

Bu sonuçların ardından Gelikspor 22 puanla ilk sıradaki yerini korurken, Kilimli Belediyespor 20, Alaplı Belediyespor 19 puanla takibe devam etti. 3 ortaklı zirve yarışında kopmanın olmaması ligi daha heyecanlı hale getiriyor.

Perşembe Belediyespor, sezon başından bu yana içinde olduğu yarışta geride kaldı. Takipçisi Yenimahallespor’a farklı mağlup olan siyah-beyazlı takım 14 puanda kalarak 5’inciliğe geriledi. Bu galibiyetle birlikte Yenimahallespor 15 puana ulaşarak 4’üncü sıraya yükseldi.

Haftayı galibiyetle kapatan Çaydeğirmeni Belediyespor ile Çaycumaspor 13’er puanla sıralanıyor.

Puantajın geri kalan bölümünde sıralama Muslu Belediyespor (11), Çates Işıkspor (9), İstasyon Gemicilerspor (9), İhsaniyespor (6), Akınspor (4) şeklinde oluştu.

TOPLU SONUÇLAR

Ereğli Akınspor-Kilimli Belediye: 1-5

Çaydeğirmeni -Muslu Bld.spor 5-2

Ereğli Yenimahalle-Perşembe Bld. 4-0

Çates Işıkspor-Alaplı Belediyespor: 1-2

Gelikspor-İstasyon Gemicilerspor: 2-0

İhsaniyespor-Çaycumaspor: 0-3

HAFTANIN MAÇLARI

İstasyon Gemiciler-İhsaniye

Muslu Bld.-Gelikspor

Kilimli Bld.spor-Çaydeğirmeni Bld.

Perşembe Bld.-Ereğli Akınspor

Alaplı Bld.-Ereğli Yenimahalle

Çaycuma-Çates Işıkspor

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi