3’üncü hafta maçları sonunda 10 takım yenilgisiz devam etti. Bu takımlardan 6’sının hiç puan kaybı yok.

İKİNCİ Amatör Küme’de bir hafta daha geride kaldı. Cumartesi-Pazar mesaisinde oynanan 12 maçta futbolseverler 51 gol gördü. Bir çok maç gol düellosu şeklinde geçerken, en fazla golün atıldığı maç 4-3 biten Karadonspor-1848 Siyah İncispor maçıyla 2-5 sona eren Çaycuma Yeşilvadispor-Çaycuma Gençlerbirliği maçları oldu. 7’şer golün atıldığı bu maçları, 4-2’lik Velioğlu Gençlik-Pehlivanlar, Eleşler-Ereğli Karadeniz, Merkez Topbaşı-Elvan Pazarcıkspor maçları takip etti. 0-0 biten Sefercik-Karapınar maçı, haftanın sessiz geçen tek maçı oldu.

Haftanın maçlarında ev sahibi rolünde 6 takım kazandı. Galip gelen diğer takımların 4’ünü konuk takımlar oluştururken, 2 maç skor eşitliğiyle sona erdi.

Bu maçların ardından 10 takım yoluna yenilgisiz devam etti. Söz konusu takımlardan 6’sının hiç yenilgisi yok. Merkez A grubunda Karadonspor ile Mavi Şimşekspor, Merkez B grubunda Elvan Pazarcıkspor ile Cumayanı Gençlikspor, Ereğli B grubunda Gümelispor, Çaycuma grubunda Çaycuma Gençlerbirliği yenilgisiz unvana sahipler

Gruplarda son durum

Merkez A grubunda Karadonspor 9 puanla ilk sırada. Bir maçı eksik Mavi Şimşekspor 6 puanla ikinci sırada yer alıyor. Çaydamarspor ile Güvenlikgücüspor 1’er puanla sıralanırken, 1848 Siyah İncispor henüz puan alamadı.

Merkez B grubunda Elvan Pazarcıkspor ile Cumayanı Gençlikspor 9’ar puanla ilk iki sırayı paylaşıyor. 4 puanla İnağzıspor 3’üncü, 3 puanlı Kozlu Merkez Topbaşı 4’üncü sırada yer alıyor. Karamanspor 1 puanla 5’inci, Türkalispor puansız son sırada bulunuyor.

Ereğli A grubunda Ortacıspor lider. 7 puanlı takımı, 6 puanla Karadeniz Ereğlispor izliyor. Neyren Gökçeler 3, Tepeören Gençlik 1 puana sahip. 4 takımlı grupta ilk yarı bitti.

Ereğli B grubunda liderlik Gümelispor’un. 6 puanla ilk sıradaki takımı, 4’er puanla Ereğli Göztepespor ile Cumaspor takip ediyor. Eleşlerspor’un 3 puanı var, Ereğli Karadenizspor puansız son basamakta.

Çaycuma grubunda 7’şer puanla Karapınarspor ile Sefercikspor zirvede. Bu iki takımı 6 puanla Çaycuma Gençlerbirliği izliyor. 3’er puanlı Velioğlu Gençlikspor ile Çaycuma Yeşil Vadispor 4 ve 5’inci sırada yer alırken, Pehlivanlarspor ile Karamusaspor puansız son iki sırayı oluşturdu.

MERKEZ A GRUBU

Çaydamar-Güvenlikgücü:1-1

Karadon-1848 Siyah İnci:4-3

Mavi Şimşekspor (BAY)

HAFTANIN MAÇLARI

Mavi Şimşekspor-Karadonspor

1848 Siyah İncispor-Çaydamarspor

Güvenlikgücü (BAY)

MERKEZ B GRUBU

Merkez Topbaşı-Elvanpazarcık: 2-4

Cumayanı Gençlik-Karaman:4-0

Türkalispor-İnağzıspor:1-2

HAFTANIN MAÇLARI

İnağzıspor-Elvan Pazarcıkspor

Karamanspor-Kozlu Merkez Topbaşı

Cumayanı Gençlik-Türkalispor

EREĞLİ A GRUBU

Kdz. Ereğlispor-Ortacıspor:0-2

Neyren Gökçeler-Tepeören Gençlik:3-2

HAFTANIN MAÇLARI

Tepeören Gençlik-Karadeniz Ereğlispor

Neyren Gökçelerspor-Ortacıspor

EREĞLİ B GRUBU

Gümelispor-Ereğli Göztepe:3-0

Eleşler-Ereğli Karadeniz:4-2

Cumaspor (BAY)

HAFTANIN MAÇLARI

Cumaspor-Eleşlerspor

Ereğli Karadenizspor-Gümelispor

Ereğli Göztepespor (BAY)

ÇAYCUMA GRUBU

Sefercikspor-Karapınarspor:0-0

Velioğlu Gençlik-Pehlivanlar:4-2

Ç.Yeşilvadi-Ç.Gençlerbirliği:2-5

HAFTANIN MAÇLARI

Çaycuma Gençlerbirliği-Sefercikspor

Karamusaspor-Çaycuma Yeşilvadispor

Karapınarspor-Velioğlu Gençlikspor

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi