1989’dan günümüze tam 31 yıl. Samsunspor’un futbol şehitleri, 31’inci ölüm yıldönümlerinde mezarları başında dualarla anıldı. Kazada ölenler arasında yer alan Zonguldaklı Muzaffer Badalıoğlu için Asri Mezarlığı’nda anma töreni düzenlendi. Samsunspor Kulübü törene çelenk gönderdi.

SAMSUNSPOR’UN 20 Ocak 1989’da Malatyaspor deplasmanına giderken Havza İlçesi'nde geçirdiği trafik kazasında ölen futbolcular arasında yer alan Zonguldaklı Muzaffer Badalıoğlu mezarı başında anıldı.

Ölümünün 31’inci yıl dönümü üzerine Badalıoğlu için anma töreni düzenlendi. Törene, Badalıoğlu’nun eşi Şükran Badalıoğlu ve ailesi, Gençlik Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, Spor Şube Müdürü Gazel Güven, Gençlik Merkezi Müdürü Hamza Gök, Zonguldakspor eski teknik direktörü Uğur Terzi, Belediye Kültür Merkezi eski Müdürü Abdullah Bakır, koyu Zonguldakspor taraftarı Mustafa Uzun katıldı. Samsunspor Kulübü, törene çelenk göndererek Badalıoğlu ailesinin acısına ortak oldu. 

Muzaffer Badalıoğlu’nun özgeçmişinin anlatıldığı tören sırasında mezara karanfil bırakıldı. Yıldıztepe Camii İmamı Alaattin Yaslıca tarafından Kuran-ı Kerim okunup dualar edilmesinin ardından sona eren anma töreni, Gençlik Spor İl Müdürlüğü konferans salonunda gerçekleştirilen sunum ve slayt gösterisiyle devam etti.

Gençlik Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, burada Muzaffer Badalıoğlu ve kazada hayatını kaybeden diğer isimleri bir kez daha rahmetle andıklarını yineledi.

Muzaffer Badalıoğlu ile hem Zonguldakspor, hem Samsunspor’da  birlikte forma giyen Uğur Terzi, anma töreninde yıllar öncesine gitti. Kazadan yaralı olarak kurtulan Terzi, “Muzaffer’le çok güzel anılarımız oldu. Uzun yıllar birlikte top oynadık. Bugün ölümünün 31’inci yılı. Her şey dün gibi gözümün önünde. Yıllar çabuk geçiyor. 1989’dan günümüze uzunca bir süre ama bakıyorsunuz çok çabuk geçmiş. Genç yaşta aramızdan ayrıldı. Onu unutmak mümkün değil aksine çok özlüyoruz. Bugün ailesi ve bizler buradayız. Bir kez daha Muzaffer’i rahmetle anıyorum” dedi.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi