Zonguldak amatör futbolun tecrübeli stoperlerinden Yiğitcan, ara transfer dönemiyle birlikte Muslu Belediyespor’dan ayrılıp, bir başka Süper Amatör Lig ekibi Çaydeğirmeni Belediyespor’la anlaşmaya vardı.

ZONGULDAK amatör futbolunda ara transfer dönemiyle birlikte hareketli günler yaşanıyor. Kadrolarını güçlendirmek isteyen kulüpler, hem il dışı, hem de rakip takımlardan gündemine taşıdıkları transferleri bir bir gerçekleştirmeye başladı. Özellikle Süper Amatör Ligdeki hareketlilik dikkat çekici. Perde arkası yapılan görüşmeler neticesinde sağlanan anlaşmalarla birlikte kadrolarını güçlendiren takımlar, 18 Ocak’ta başlayacak ikinci yarıda farklı bir takım görüntüsü sergileyecek.

Transferin hızlı takımlarından biri Çaydeğirmeni Belediyespor. Ahmet Terzi antrenörlüğündeki takım, devre biter bitmez başladığı transfer görüşmelerinin bir çoğunda olumlu sonuca vardı. Öncelikli savunma ve forvet hattı için transfer planlayan Süper Amatör Lig ekibi, ilk transfer hamlesini savunma hattı için yaptı.

Kulüp yönetimi, Terzi’nin kadrosunda görmek istediği Yiğitcan Kurtman’ın transferini bitirdi. İlk yarıda Muslu Belediyespor’da forma giyen 26 yaşındaki tecrübe, önceki gün yeni takımıyla resmi anlaşma sağladı. Ligin ikinci yarısında Çaydeğirmeni Belediyespor’un başarısı için ter dökecek Yiğitcan, ilk maçını Alaplı Belediyespor’a karşı oynayacak.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi