ZONGULDAK Kömürspor’da transfer yasağı kaldırılıyor. Kulüp, geçmiş sezonlardan futbolculara olan 450 bin TL’lik borç nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu’nun uyguladığı transfer yasağını kaldırmak için çalışma başlattı. Yasağın kalkması için gerekli parayı kısa sürede temin etmeyi planlayan yönetim, ardından gündemindeki futbolcuların transfer işlemlerini başlatacak.

Kızılcahamam’da devam eden kamp çalışmalarını 16 kişilik kadroyla sürdüren Zonguldak Kömürspor’un yeni sezon kadrosu son etap hazırlık kampında tamamen şekillenecek. Hali hazırda prensipte anlaşılan futbolcular, son etap kampında takıma dahil olarak 1 Eylül’de deplasmanda Manisa FK ile oynanacak sezonun ilk maçına kadar takıma ve mevkilerine uyum sağlayacak.

Bu arada Zonguldak Kömürspor’da transfer gündemi Futbol Şube Sorumlusu Hacı Demir, Genel Kaptan Hakan Hürfikir ve teknik direktör Serkan Afacan tarafından belirleniyor. Afacan’ın takımda görmek istediği futbolcularla birebir görüşen Hürfikir, transferlerin ekonomik kısmını çözüme kavuşturmaya çalışıyor. Hürfikir, transferlere son noktayı koymak için Kızılcahamam’a gitti.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi