Zonguldak Kömürspor teknik patronu, devre arasıyla birlikte transfere yöneldi. Afacan, acil ihtiyaç duyulan mevkilerle ilgili yönetime rapor sundu. Öncelikli sırada yer alan transferler gerçekleşirse Lacivert-Kırmızılı takım ikinci yarıda Play-Off peşinde koşacak.

2. LİGDE 4’üncü sezon maratonunda devre arasına 23 puanla giren Zonguldak Kömürspor, 4 Ocak’ta başlayacak ikinci transfer ve tescil dönemiyle birlikte kadrosuna takviyelerde bulunacak.

Teknik direktör Serkan Afacan’ın hazırladığı rapora göre hareket eden yönetim, forvet, sağ bek, kaleci ve stoper transferleriyle hem söz konusu mevkilerde alternatif oluşturacak, hem de kadrosunu güçlendirecek.

Transferde izlenecek rotanın belirlenmesiyle birlikte arayışlara başlayan Kömürspor, gündemindeki futbolcularla görüşme halinde. Lacivert-Kırmızılılar'ın transfer listesinde Fenerbahçe'den genç futbolcular da var. Bu futbolculardan en az bir tanesi kiralık olarak kadroya dahil edilecek. Sarı-Lacivertli futbolcular dışında 2. Ligden birçok futbolcu Kömürspor'un gündemini meşgul ediyor. 

Zonguldak Kömürspor A.Ş. Başkanı Hakan Hürfikir ile teknik direktör Serkan Afacan’ın koordinasyonunda yürütülen transferler, söz konusu futbolcuların bonservislerindeki pürüzler giderilip giderilmez resmiyet kazanacak. Bonservis sorunu nedeniyle görüşmeleri gizliden gizliye yürüten Kömürspor, resmi anlaşma sağlanmadan transferleri açıklamayacak.

Serkan hoca transfere yoğunlaştı

KADROMUZU DAHA

GÜÇLÜ HALE GETİRMELİYİZ

Devre arası itibariyle son 3 sezonla kıyaslandığında puan anlamında 2016-17 ve 2017-18 sezonunu yakalayan, 2018-2019 sezonunu 3 puan geçen Serkan Afacan, kendi deyimiyle hedeflediği puanın altında kaldı. 30’lu rakamları hedef koyan fakat 17 hafta süren ilk yarıda bu rakamın 7 puan gerisinde kalan Afacan, devre arası yapacağı transferlerle ikinci yarıda daha güçlü ve başarılı bir takım izlettirmek istiyor.

Şehre Play-Off heyecanı yaşatmayı çok arzuluyor 

Play-Off barajının 7 puan gerisinde kalmasına rağmen umudunu hiç yitirmeyen, ilk yarıdan daha güçlü bir Zonguldak Kömürspor’un ikinci yarıda Play-Off peşinde koşacağını dile getiren Afacan, “İkinci yarıda Play-Off yarışının içinde olmak istiyoruz. İlk yarıda kadromuzdaki eksiklikleri gördük. Bu eksik mevkileri takviyelerle güçlendireceğiz. Alternatifli bir kadromuz olacak. Aramıza katılacak arkadaşlarımızın takıma katkı sağlayacağına inanıyorum. Bu takımı ilk yarıdan daha değerli hale getireceğiz. Play-Off’un içinde olmak, bu heyecanı taraftara yaşatmak istiyoruz. Şehir kadar Play-Off'u ben de futbolcularım da çok arzuluyoruz. Bunu başarabilir miyiz, elbette başarabiliriz. Zonguldak, futbola ve başarıya aç bir şehir. Şehir play-offa hazır. İlk yarıdan daha fazla arkamızda durulursa ikinci yarıda bu şehre Play-Off heyecanı yaşatabiliriz. Bu forma, bu arma daha yukarılarda olmalı” şeklinde konuştu.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

 

Editör: Haber Merkezi