MÜCADELE ettiği Beyaz grupta 5 haftadır galip gelemeyen Zonguldak Kömürspor’a genç taraftar grubundan moral... Ultras Karaelmas Gençlik pankartı arkasında toplanan grup, Pazar günü oynanacak Başkent Akademispor maçı hazırlıklarını sürdüren takımın Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda yaptığı idmanı ziyaret etti. Kapalı tribünde toplanan grup, 14.30’da başlayan idmanda renkli görüntüler oluşturdu.

İdmandaki sessizliği tezahüratlarıyla bozan lacivert-kırmızılı taraftarlar, önce teknik direktör Serkan Afacan’ı tribüne çağırdı. “Serkan hoca, duy bu sesi, şampiyon yap bizi” tezahüratları karşılığında Afacan, taraftarın yanına kadar giderek alkışla karşılık verdi. Hocayla kısa sohbetin ardından kaptan Sinan Ören’i tribüne çağıran grup, daha sonra alkışlar eşliğinde tüm takımı tribüne davet etti.

Taraftarın bu çağrısına karşılıksız kalmayan futbolcular, tribün önüne kadar gidip, “kırmızı-lacivert, en büyük Zonguldak” tezahüratına eşlik etti. Taraftarın idmandaki tribün desteği teknik ekip ve futbolcularda moral-motivasyon seviyesini artırdı. Renkli görüntüler, taraftar ile futbolcuların saha içinde toplu fotoğraf çektirmesiyle son buldu.

Teknik patron Serkan Afacan, kendilerinden galibiyet bekleyen taraftarın bu beklentisine Başkent Akademispor karşısında 3 puanla cevap vereceklerini söylerken, taraftar grubuna desteğinden dolayı teşekkür etti.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi