*** Çaycuma, Ereğli, Çaydeğirmeni, Gelik ve Kozlu’da oynanan maçlarda ilk hafta olduğu gibi yine 5 takım galibiyet sevinci yaşarken, Çaydeğirmeni Belediyespor-Çates Işıkspor (2-2) maçı berabere biten tek maç oldu.

SÜPER Amatör Ligde 2’nci hafta maçları tamamlandı. 5 takım galibiyet sevinci yaşadı, 1 maç berabere sona erdi. Çaycuma, Ereğli, Çaydeğirmeni, Gelik ve Kozlu’nun ev sahipliği yaptığı maçlarda toplam 21 gol atıldı. Bu sayı ilk hafta 28’di. 12 takımdan 11’inin gol atma başarısı gösterdiği bu hafta sadece İstasyon Gemicilerspor gol sessizliği yaşadı.

Bir hayli çetin geçen maçlar sonunda Çaycumaspor, Ereğli Akınspor, Kilimli Belediyespor, Gelikspor ve Perşembe Belediyespor haftayı 3 puanla kapattı. Kilimli ile Perşembe deplasmanda galibiyet sevinci yaşadı. Bu iki takım aynı zamanda 2’de 2 yaparak yollarına fire vermeden devam etti. 6’şar puanla ilk 2 sırayı oluşturan iki takım, averaj farkıyla sıralanıyor.

İlk 2’nin ardından yenilgisiz bir başka takım Ereğli Akınspor 4 puanla 3’üncü sırada yer aldı. 4’üncü Alaplı Belediyespor, 5’inci Ereğli Yenimahallespor, 6’ncı Muslu Belediyespor, 7’nci Çaycumaspor, 8’inci Gelikspor 3’er puanla sıralandı.

Ligin yeni takımı Çates Işıkspor, ilk hafta beraberliğinin ardından bu haftayı da berabere kapattı, 2 puanla 9’uncu sırada yer buldu.

Tek puanlı Çaydeğirmeni Belediyespor 10’uncu sıranın sahibi. 2’nci hafta sonunda İstasyon Gemicilerspor ile Kozlu İhsaniyesporr henüz puan alma başarısı gösteremedi. Puansız iki takım, puantajın son iki basamağını oluşturuyor.

TOPLU SONUÇLAR

İstasyon Gemiciler-Kilimli Belediyespor: 0-2

Ereğli Akınspor-Ereğli Yenimahalle: 2-1

Çaydeğirmeni Bld.spor-Çates Işıkspor: 2-2

Gelikspor-Alaplı Belediyespor: 3-2

İhsaniyespor-Perşembe Belediyespor: 1-3

Çaycumaspor-Muslu Belediyespor: 2-1

HAFTANIN MAÇLARI (12-13 Ekim)

Kilimli Belediyespor-Muslu Belediyespor

Perşembe Belediyespor-İstasyon Gemicilerspor

Alaplı Belediyespor-Kozlu İhsaniyespor

Çates Işıkspor-Gelikspor

Ereğli Yenimahallespor-Çaydeğirmeni Belediyespor

Ereğli Akınspor-Çaycumaspor

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi