Müthiş bir lig sezonunun yaşandığı Süper Amatör Ligde 9’uncu hafta heyecanı. Gelikspor’un liderliğinin hakim olduğu ligde yine birbirinden zorlu karşılaşmalar oynanacak. Cumartesi-Pazar mesaisinde düdük, Hakan Ergin, Umut Kılıç, Deniz Kardaş, Serkan Köse, Mücahit Karakurt ve Bayram Çiv’de olacak.

LİDER Gelikspor, bu hafta sahasında 3 puan arayacak. Gökhan Konmuş idaresindeki takımın rakibi İstasyon Gemicilerspor. İki takım da geçen hafta 1-0’lık skorlarla galip geldi.

Gelikspor’u 2 puan geriden takip eden Kilimli Belediyespor, Ereğli deplasmanına konuk olacak. Sarı-Siyahlı takımın rakibi son sıradaki Akınspor. Serkan Bankoğlu’yla 3’te 3 yapan Kilimli, Akın engelini de kayıp vermeden geçmek istiyor. Fakat Ereğli ekibi Kilimli’ye her zaman ters gelen bir takım. Bunun farkında olan Kilimli cephesi kolay gibi görünen maç öncesi temkinli davranıyor.

16 puanla 3’üncü basamakta yer alan Alaplı Belediyespor’un rakibi düşme potasındaki Çates Işıkspor. İki haftadır kaybetmeyen Sarı-Mavili takım, seriyi Çatalağzı’nda sürdürmek istiyor. Son lig maçında farklı yenilgi alan ev sahibi ekip ise çıkış arayışı içinde.

Ligin sürpriz takımı Perşembe Belediyespor Ereğli’ye gidiyor. Siyah-Beyazlı takım, kendisini 2 puan geriden takip eden Yenimahallespor’la karşılaşacak. Gelikspor ve Kilimli Belediyespor’u yenen, Alaplı Belediyespor’la berabere kalarak önemli bir başarı sergileyen Perşembe, güçlü bir kadroya sahip Yenimahalle’den puan alıp hem rakibiyle aradaki farkı açmak, hem de üstteki takımlarla puan bağını korumayı hesap ediyor.

Geçen haftayı net galibiyetle geçen Muslu Belediyespor, 1 puan gerisindeki Çaydeğirmeni Belediyespor’la karşılaşacak. İki takım da birbirine denk kuvvette.

Sezon başından bu yana inişli-çıkışlı bir grafik çizerek bekleneni veremeyen Çaycumaspor ile İhsaniyespor, Kozlu’da haftanın son maçında karşılaşacak.

23 KASIM CUMARTESİ

Saat 12.00 Şehit Vefa Karakurdu Beyçayırı Stadı: Akınspor-Kilimli Belediyespor (Hakan Ergin, Esra Arıkboğa, Emre Alagöz)

Saat 14.30 Şehit Vefa Karakurdu Beyçayırı Stadı: Yenimahallespor-Perşembe Belediyespor (Mücahit Karakurt, İbrahim Kandemir, Özgür Cem Taşdemir)

Saat 14.00 Çaydeğirmeni sahası: Çaydeğirmeni Belediyespor-Muslu Belediyespor (Bayram Çiv, Serkan Köse, Uğur Ulupınar)

24 KASIM PAZAR

Saat 13.00 Çatalağzı Ümit Saka sahası: Çates Işıkspor-Alaplı Belediyespor (Deniz Kardaş, Erdinç Yaman, Ulaş Koçak)

Saat 14.00 Gelik sahası: Gelikspor-İstasyon Gemicilerspor (Umut Kılıç, Murat Kaskun, Volkan Aydın)

Saat 14.00 Kozlu İlçe sahası: İhsaniyespor-Çaycumaspor (Serkan Köse, Yusuf Bahri Özçelik, Yağız Şentürk)

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi