İSTANBUL’DA yaşayan Zonguldaklılar tarafından 2009 yılında kurulan ve geride kalan 10 yıllık süreç içinde hem Zonguldak Kömürspor Kulübü, hem de taraftar için bir çok önemli proje gerçekleştiren İstanbul Zonguldaksporlular Derneği’nden taraftara bir jest daha...

Başkan Koray Atalı, 2’nci Başkan Kanat Tan ve Hakan Kıyak başta olmak üzere yönetim kurulu üyeleriyle Zonguldak’ı ve Zonguldak Kömürspor’u İstanbul’da başarılı bir şekilde temsil eden dernek, Beyaz grupta Play-Off yarışı veren Zonguldak Kömürspor’un 8 Aralık Pazar günü Tarsus İdmanyurdu’yla oynayacağı maç öncesi taraftara davul desteğinde bulundu. Kargo yoluyla Zonguldak’a gönderilen davul, Zonguldakspor pankartı altında birleşen taraftar gruplarına teslim edildi. Derneğin bu duyarlı davranışı, tribün liderleri ve taraftarlar arasında büyük memnunluk oluşturdu.

Başkan Koray Atalı öncülüğündeki dernek yönetimi, önümüzdeki günlerde taraftarı da yakından ilgilendiren projeyi hayata geçirmek için çalışma içerisinde. Şuan altyapı çalışmaları devam eden projeden hem Zonguldak, hem de İstanbul’da yaşayan taraftarların tümü faydalanabilecek. Dernek, bu önemli projeyi önümüzdeki günlerde kamuoyuyla paylaşacak.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi